ribotan_b0d2c58067e9d4de79c87ae6c828385e

Ribotan

Se atribuie bovine, cai, cămile, porci, bovine mici, câini, pisici, animale de blană, iepuri și nutria la terapia complexă ca agent imunomodulator pentru bolile însoțite de dezvoltarea imunodeficienței, inclusiv agranulocitoză și leucopenie.

Descriere produs

Specie Câini, pisici, bovine, cabaline, porcine…
Compoziţie Ribotan conține un amestec de polipeptide cu greutate moleculară mică (nu mai puțin de 10 μg / ml) și fragmente de ARN de drojdie (nu mai puțin de 105 μg / ml) în 1,0 ml ca ingredient activ și 8,5 μg / ml clorură ca adjuvant sodic Substanță și o apă apirogenică până la 1,0 ml.
Indicaţii Pentru a îmbogăți și echilibra rațiile câinilor și pisicilor cu vitamine și minerale.
Doze şi mod de administrare Ribotan se administrează la animale subcutanat sau intramuscular în următoarele doze:

 

Specia de animale Doză unică, ml
Animale adulte Animale tinere cu vârsta mai mare de 3 luni Animale tinere de până la 3 luni
Câini, pisici, animale cu blană, iepuri, nutria 1 – 2 1 – 1,5 0,5 – 1
Bovine mici, ovine, caprine 1 – 2 1 0,5 – 1
Porcine 2 – 4 1 – 2 0,5 – 1
Bovine, cai, cămile 5 – 6 3 – 5 1 – 3

 

Pentru prevenirea bolilor infecțioase, ribontanul este administrat la animale în doză de 2 până la 3 ori pe lună, în timpul bolilor de masă, o doză la fiecare 3 până la 5 zile consecutive. Dacă starea animalului se înrăutățește și diagnosticul este imposibil în stadiul inițial al bolii, medicamentul este administrat de 2 până la 3 ori într-o singură doză la intervale de 3 până la 5 zile. Cu un scop curativ, când diagnosticul este stabilit, ribotanul este injectat o doză la fiecare 3 până la 5 zile, dar nu mai mult de 5 injecții. Dacă este necesar, după 5-10 zile, trebuie continuat cursul tratamentului. Când este vaccinat, medicamentul este injectat concomitent cu vaccinul. Utilizarea medicamentului trebuie combinată cu terapia serică (imunoglobulină) și cu medicamentele simptomatice (antibiotice, vitamine, medicamente cardiace). Pentru a elimina consecințele stresului (de exemplu, în timpul transportului, tunsul etc.), o doză de medicament este administrată cu 10 până la 18 ore înainte de stres. La efectuarea preparatului preoperator, ribonul se utilizează o dată într-o singură doză, în perioada postoperatoră medicamentul este administrat de 2-5 ori la intervale de 3 până la 5 zile. Când utilizați medicamentul, trebuie să respectați regulile de asepsie și antiseptice. Acele și seringile sunt sterilizate prin fierbere, pentru fiecare animal este folosit un ac separat. Locul de injectare este tratat cu alcool 70 °.

Contraindicaţii Nu.
Precauţii Produsele zootehnice după utilizarea ribotanului pot fi utilizate fără restricții. Medicamentul nu este potrivit pentru utilizare în încălcarea integrității închiderii, absența marcajului, a conținutului de impurități străine și a mucegaiului și cu o consistență modificată. Astfel de fiole sunt supuse la sacrificare și eliminare.
Prezentare Ribotan este pus în fiole sterile de 1 ml și (sau) sticle sterile de sticlă de 1,0; 2,0; 5,0; 10.0; 100,0; 200,0 ml și sticle sterile de sticlă gradate de 450,0 ml, etanșate ermetic cu dopuri din cauciuc și capace de aluminiu armate.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2-10 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Ribotan

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON