Bun venit!

SRL „Zoofarmagro” formată in anul 2000, este constituită dintr-un colectiv unit de specialişti calificaţi şi profesionişti. Din start avînd ca obiectiv prioritar înalta calitate şi preţul accesibil al preparatelor propuse, am obţinut distribuire exclusivă a multor producători străini de mare prestigiu. Activitatea firmei se desfăşoară în două domenii: înregistrarea şi promovarea preparatelor noi de uz zooveterinar şi comercializarea lor.

„Zoofarmagro” a format pe parcursul anilor o reţea de farmacii în partea de nord a ţării şi aprovizionarea loco-beneficiar în bază de comandă pe întreg teritoriul Moldovei. Una din priorităţile firmei este gama vastă de produse pentru diferite specii de animale domestice, de companie, favorite şi de agrement. Noi deţinem întietatea la importul produselor pentru piscicultură, a mărfurilor zoo şi a accesoriilor, a produselor igienice şi cosmetice. Sortimentul propus de firma noastră permite metode noi de îngrijire, supraveghere, profilaxie şi combatere a bolilor la animale şi păsări.

Firma asigură un credit cu plata mărfii de 14-30 zile de la data emiterii facturii sau prin decontare pentru unităţile zootehnice şi crescători indiferent de mărimea efectivului.

 

Vă asigurăm că şi pe viitor rămînem receptivi la propunerile şi sugestiile Dumneavoastră.

Colectivul SRL „Zoofarmagro”

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON