images (1)

Dectomax

Dectomax este prescris bovinelor, oilor pentru tratamentul și prevenirea bolilor cauzate de nematode gastrointestinale, plămâni, țesut subcutanat, canale lacrimale, larve subcutanate și nazofaringiene, larve de muște, purice, păduchi, scabie și acarieni ixodidici.

Descriere produs

Specie Bovine,ovine.
Compoziţie Doramectina ………………………………1 g
Excipient uleios pana la …………….100 ml
Indicaţii Dectomax  conține ca substanță activă doramectina, o avermectină descoperita de Pfizer. Doramectina are un spectru larg de activitate si o inaltă eficiență față de nematodele gastrointestinale (adulti si larve L4), strongili pulmonari (adulti si L4), Thelazia spp., Hipoderma bovis, paduchi, raie, capuse, paraziti renali, care paraziteaza bovinele, ovinele si suinele.

In controlul infestațiilor cu paraziții mentionați, sensibili la doramectină, care afectează bovinele, ovinele si suinele.

Doze şi mod de administrare Dectomax  se inoculează intramuscular, în zona cefei.
La bovine si ovine se administrează în doza de 200 mg doramectină/kg greutate corporală, respectiv 1 ml produs/50 kg greutate corporală.
La suine se administrează în doza de 300 mg doramectină/kg greutate corporală, respectiv 1 ml produs/33 kg greutate vie.
Contraindicaţii Pentru a reduce vascozitatea produsului, flaconul cu Dectomax  se va incalzi usor pana ce ajunge la temperatura de minimum 15° C. Instrumentarul folosit va fi adus la acelasi regim termic. Dectomax  nu se va folosi la femelele in lactatie; la femelele cu 60 zile inaintea datei planificate pentru fatare.
Precauţii Pentru carne: la porcine – 28 zile, iar la bovine si ovine – 35 zile.
Prezentare Preparatul este produs în flacoane de sticlă închisă de 50 ml și 500 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Dectomax

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON