10-500x500

Beaphar Vitamine Cal

Supliment de furaje multivitamine pentru câini, pisici, rozătoare și păsări ornamentale. Beaphar Vitamin Cal (Vitamina Cal) conține vitamine valoroase, minerale și oligoelemente, contribuie la sănătate și la creșterea rezistenței la boli, conferă o putere suplimentară. Amestecul este deosebit de important pentru pisicile și câinii care se hrănesc cu hrană pentru animale.

Descriere produs

Specie Câini, pisici, rozătoare, iepuri, dihori, păsări ornamentale.
Compoziţie

Ingrediente: minerale, lapte și produse lactate, produse pe bază de plante, alge marine.

Compoziția amestecului de vitamine și minerale include: cenușă 68,2%, calciu 21,55%, umiditate 13,6%, fosfor 11,1%, sodiu 1,4%, proteine 0,1%, grăsimi 0,1 %. Aditivi: vitaminele A, D3, E, B2, B12, acid pantotenic, nicotinamidă, biotină, cupru, iod, fier, mangan, zinc.

Vitamina Kal în aparență este o pulbere de culoare maro deschis, un miros specific.

Indicaţii Adaos de hrană complex, echilibrat pentru hrană pentru câini, pisici, rozătoare, iepuri, dihori și păsări ornamentale. Conține minerale de înaltă calitate, oligoelemente și vitamine. Reface lipsa de nutrienți în alimente: consolidează scheletul și dinții, are un efect benefic asupra tuturor funcțiilor corpului, îmbunătățește aspectul, promovează sănătatea și mărește rezistența organismului la bolile virale. Acest amestec este deosebit de important pentru câinii și pisicile care mănâncă alimente naturale.
Doze şi mod de administrare Pui, câini în creștere și gravide – 1-3 lingurițe pe zi (în funcție de dimensiune). Câini adulți – 2-5 lingurițe (în funcție de dimensiune). Pentru pisici – 1 lingurita.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii La alimentarea cu Vitamina Cal nu se recomandă administrarea uleiului de pește sau a altor preparate care conțin vitaminele D și A și, de asemenea, pentru a limita hrănirea animalului cu ficatul.
Prezentare Eliberat în cutii de plastic de 250, 500 g.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Beaphar Vitamine Cal

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON