image

Antipoux Plant

Descriere produs

Specie Câini, pisici, rozătoare, păsări…
Compoziţie
  • Azadirachta indica (extract seminţe de neem), ulei esențial de citronella, talc, carbonat de calciu.
Indicaţii
  • Pulbere de uz extern pentru aplicare cutanată ce susține combaterea paraziţilor externi (purici, păduchi, căpuşe, scabie) şi a insectelor care provoacă disconfort (muşte, ţănţari, furnici, ploşniţe, viespi, etc) la animale de orice vârstă, inclusiv la pui. Pulberea formează un strat protector la nivelul dermului, nu este toxică şi nu produce efecte secundare. A nu se utiliza la animalele care sunt alergice la unul dintre componenţii produsului. Testați sensibilitatea pe o porțiune limitată de piele înainte de aplicare.
Doze şi mod de administrare
  • Se aplică direct pe piele, pe linia mediană dorsală, ȋncepȃnd de la baza cefei/crestei pȃnă la baza cozii sau sub aripi.
  • O dată la 7-14 zile. Se repetă aplicarea după îmbăiere. A se depozita în condiții de umiditate redusă, la temperatura camerei. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Contraindicaţii
Precauţii
Prezentare
  • Flacon 75 gr.
Condiţii de depozitare A se păstra preparatul medicamentos în ambalaj închis al producătorului, aparte de produse alimentare și furaje, la locuscat, ferit de raze solare directe, la T0+5+250
Valabilitate 24 luni.
Antipoux Plant

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON