2.3_p.77_yam

Unguent „Iam”

Tratarea bovinelor, ovinelor, caprinelor, cailor, porcilor, cainilor, pisicilor, iepurilor, păsărilor de curte (găini) cu trichofitoză, eczeme, dermatită și alte boli ale pielii; Leziuni ale copitelor cu necrobacterioză, putregai la oi; Boala sarcofatică (scabie).

Descriere produs

Specie Bovine, cabaline, câini, pisici, iepuri.
Compoziţie 100 g din preparat conțin:

Grebla de mesteacan – 10 g;

Guma terpentină – 7 g;

Sulf – 10 g;

Acid salicilic – 2 g;

Oxid de zinc – 10 g;

Lizol – 6 g;

Lanolină – 10 g;

Vaselină – 45 g.

Indicaţii Tratarea bovinelor, ovinelor, caprinelor, cailor, porcilor, cainilor, pisicilor, iepurilor, păsărilor de curte (găini) cu trichofitoză, eczeme, dermatită și alte boli ale pielii; Leziuni ale copitelor cu necrobacterioză, putregai la oi; Boala sarcofatică (scabie).
Doze şi mod de administrare Înainte de utilizare, unguentul este amestecat, deoarece în timpul depozitării pe termen lung este posibilă stratificarea componentelor care intră în compoziția sa. Unguentul aplică un strat subțire pe zonele afectate ale pielii și la 2-4 cm în jurul lor, fără a elimina mai întâi cântarele și tăierea lânii; În timp ce este ușor frecată în piele. Zonele afectate sunt tratate de 1-2 ori pe zi înainte de separarea scărilor. Dacă după 4-5 zile cântarele nu se separă, frecarea unguentului continuă. De regulă, după 7-10 zile, zonele afectate sunt eliberate de cântărire și se observă o creștere a părului. După finalizarea tratamentului, se efectuează o examinare microscopică a șlefuielilor. Când agentul patogen este identificat, tratamentul este continuat.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Tuburi sau recipiente din plastic de 20, 50, 90 g, recipiente din plastic de 250, 500 g, 1 kg.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Unguent „Iam”

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON