tilmovet_oral

Tilmovet

Pentru profilaxia si tratamentul bolilor respiratorii bacteriene determinate de M. hyopneumoniae, A. pleuropneumoniae, H. parasuis, Pasteurella multocida, B.bronchiseptica.

Descriere produs

Specie Porcine.
Compoziţie Tilmicosin sub formă de fosfat 250 mg.

Componente auxiliare – până la 1 ml.

Indicaţii Pentru profilaxia si tratamentul bolilor respiratorii bacteriene determinate de M. hyopneumoniae, A. pleuropneumoniae, H. parasuis, Pasteurella multocida, B.bronchiseptica.
Doze şi mod de administrare Se utilizează în furaj Tilmovet® 20% într-o doză de 1 mg / kg de greutate în viu timp de 15 zile. Pentru a calcula doza exactă, utilizați următoarea formulă:

kg Tilmovet 20% pe tona de hrană pentru animale = doza mg / kg de greutate în viu pentru un consum mediu de hrană * greutatea medie a animalului pe concentrație de DV (mg / g).

Aplicați Thilmovet® 25% la o doză de 16 mg / kg în greutate vie:

ml Thilmovet 25% pe populație dată = doză mg / kg greutate vie * greutatea medie a unui cap (kg) X numărul de capete în corp pe concentrație de soluție mg / ml.

Contraindicaţii — sensibilitatea individuală a animalului la Tilmicosin.
Precauţii Perioada de așteptare este de 16 zile.
Prezentare Tilmovet® 20% este ambalat în saci de 1 kg din folie de aluminiu.
Tilmovet® 25% este ambalat în sticle de plastic de 960 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Tilmovet

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON