tetragidrovit

Tetrahidrovit

Prevenirea și tratamentul deficiențelor de vitamina, creșterea rezistenței în situații stresante, când nevoia de vitamine este crescută din cauza sarcinilor suplimentare – în timpul sarcinii (numai în a doua jumătate) și în timpul alăptării, mai ales atunci când funcția de reproducere este afectată; la deplasarea animalelor; atunci când înlocuiți hrana pentru îngrășat; cu întârziere de creștere și creștere insuficientă în greutate; boli infecțioase și invazive; cu vaccinări preventive și deparazitare.

Descriere produs

Specie Pisici, câini, bovine, ovine, caprine, cabaline…
Compoziţie Soluția de injectare este transparentă, opalescentă, de la galben deschis la galben, amestecând bine cu apă.
În 1 ml soluție conține: retinol (vit.A) – 25 000 UI, colocaltsiferol (vit D3) – 5 000 UI, tocoferol (vit E) – 25 mg, acid ascorbic (vit. C) – 50 mg.
Indicaţii Prevenirea și tratamentul deficiențelor de vitamina, creșterea rezistenței în situații stresante, când nevoia de vitamine este crescută din cauza sarcinilor suplimentare – în timpul sarcinii (numai în a doua jumătate) și în timpul alăptării, mai ales atunci când funcția de reproducere este afectată; La deplasarea animalelor; Atunci când înlocuiți hrana pentru îngrășat; Cu întârziere de creștere și creștere insuficientă în greutate; Boli infecțioase și invazive; Cu vaccinări preventive și deparazitare; După intervenții chirurgicale sau răni; Cu o producție slabă de ouă și o rezistență redusă la coaja de ouă.
Doze şi mod de administrare Medicamentul se administrează intramuscular la animale în doze (pe animal pe zi):

Specia animalului Doza, ml Specia animalului Doza, ml
Cabaline 3 – 5 Purcei estrași 1,5
Viței,mânji 2 – 3 Pui de înlocuire 2
Oi, capre 1 – 2 Purcei sugari 1
miei 1 Purcei nou-născuți 0,5

Găinile ouătoare

0,2 – 0,3 Câini 0,2 – 1
Iepuri 0,2

În scopul preventiv, tetrahidrovitum se administrează la animale o dată la fiecare 2-3 săptămâni, cu un scop terapeutic – o dată la fiecare 7-10 zile. Spermă scroafe tetrahidrovitum administrată timp de 3-4 săptămâni înainte de făt, vaci timp de 1-1,5 luni înainte de făt. Simultan cu numirea tetrahidroquitului, este necesar să se echilibreze rațiile pentru proteine, calciu, fosfor, magneziu și oligoelemente.

Contraindicaţii Hypervitaminoza și creșterea sensibilității individuale a animalelor la componentele medicamentului.
Precauţii Este necesar să se evite contactul soluțiilor medicamentoase cu dezinfectanți și oxidanți.
Simultan cu numirea Tetrahydrovitum este necesar să se echilibreze rațiile pentru proteine, calciu, fosfor, magneziu și microelemente.
Produsele provenite de la animalele utilizate cu Tetrahydrovit pot fi utilizate în scopuri alimentare fără restricții.
Măsuri de prevenire personală
Toate lucrările cu Tetrahydrovit trebuie să se desfășoare în conformitate cu normele de igienă și siguranță personale, prevăzute la lucrul cu medicamentele de uz veterinar.
Prezentare Ambalate în sticlă, sticle închise ermetic de 100 ml
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Tetrahidrovit

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON