5_p.107_ca-cl-10_

Soluție clorură de calciu 10%

Este indicat pentru tratamentul animalelor domestice în stadiile inițiale ale proceselor inflamatorii; Ca sindicat pentru sângerare; Ca medicament care reduce permeabilitatea vaselor de sânge în hiperemia și edemul pulmonar, laringelui; În bolile și complicațiile alergice; Tulburări metabolice ale calciului în organism; Ca antidot în caz de intoxicare cu săruri de magneziu, acid fluorhidric și acid oxalic, sare de sodiu.

Descriere produs

Specie Pisici, câini, bovine, ovine, caprine, cabaline…
Compoziţie 1 ml conține:

Clorură de calciu (hexahidrat) 100,0 mg.

Indicaţii Este indicat pentru tratamentul animalelor domestice în stadiile inițiale ale proceselor inflamatorii; Ca sindicat pentru sângerare; Ca medicament care reduce permeabilitatea vaselor de sânge în hiperemia și edemul pulmonar, laringelui; În bolile și complicațiile alergice; Tulburări metabolice ale calciului în organism; Ca antidot în caz de intoxicare cu săruri de magneziu, acid fluorhidric și acid oxalic, sare de sodiu. În practica obstetrică se folosește pentru inducerea parturării și pentru accelerarea expulzării după naștere, în cazul metritei, rahitismului, bolii osoase, hipocalcemiei postpartum.
Doze şi mod de administrare Medicamentul se administrează intravenos numai 1-2 ori pe zi în doze (ml pe animal):

Bovine 150-400;

Cai 100-300;

Ovine și caprine 10-30;

Porci 10-20;

Câini 5-15.

Medicamentul este injectat lent. Înainte de administrare, acesta trebuie încălzit la temperatura corpului animalului. Dacă este necesar, repetați tratamentul în 2-3 zile.

Contraindicaţii Hipercalcemia și tendința la tromboză.
Precauţii Medicamentul este injectat lent.
Prezentare Ampule de sticlă de 5 și 10 ml; flacoane de sticlă de 50, 100 și 200 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate În fiole – 10 ani; În flacoane – 3 ani.
Soluție clorură de calciu 10%

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON