id3597-pestorin-mormiks-602x411-0

Vaccin Pestorin Mormix

Pentru imunizarea profilactică a iepurilor sănătoși din punct de vedere clinic împotriva bolii hemoragice de iepure și a mixtomiei. Vaccinarea iepurilor se efectuează la vârsta de 10 săptămâni.

Descriere produs

Specie Iepuri.
Compoziţie Componenta lichidă: 
Calicivirus – septicemia haemoragică a iepurelui (suspensie organică) – cu titru hemaglutinant de cel putin 128 HA,
hidroxid de aluminium, thiomersal, tampon fosfat salin
Componenta liofilizată: 
Poxvirus myxomatos atenuat obținut pe culturi celulare cultivat în mediul MEM, liofilizat cu titrul de cel puțin 103,3 TCID50
Indicaţii Pentru imunizarea profilactică a iepurilor sănătoși din punct de vedere clinic împotriva bolii hemoragice de iepure și a mixtomiei. Vaccinarea iepurilor se efectuează la vârsta de 10 săptămâni.
Doze şi mod de administrare Doza este de 1 ml administrat prin injectie s.c. Iepurii se vaccinează începând cu vârsta de 10 săptămâni. Revaccinarea cu vaccin Pestorin Mormyx se recomandă la intervale de 6 luni în efectivele de reproducători.
Având în vedere incidența sezonieră a bolii , animalele ar trebui vaccinate (re-vaccinate) înaintea sezonului de evoluție al bolii pentru a asigura o solidă imunitate în timpul perioadei critice de infecție.Vaccinarea se poate începe mai devreme în efective infectate după cum urmează:
a) Vaccinarea cu vaccin monovalent împotriva myxomatozei (Myxoren) poate fi efectuată la vârsta de 4 săptămâni și urmată de revaccinare cu vaccin Pestorin Mormyx nu mai devreme de vârsta de 10 săptămâni.
b) Vaccinarea cu vaccin Pestorin Mormyx poate fi făcută la vârsta de 6 săptămâni urmată de revaccinare după 4 săptămâni.
Contraindicaţii Nu se vaccinează animalele cahectice, bolnave și femelele în ultima săptămână de gestație.
Precauţii Sacrificarea animalelor pentru carne este permisă la 7 zile după vaccinare.
Prezentare 5 x 1 ml, 1 x 20 ml, 5 x 20 ml
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii. Utilizați vaccinul în 2 ore după amestecarea componentelor!
Vaccin Pestorin Mormix

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON