fluvalisan-500x500

Fluvalisan

Pentru tratamentul albinelor (familii de albine), infectați cu varroa.
Fâșiile de preparare Fluvalisan sunt plasate în spațiul inter-cadru din stup în zona centrală a cuibului albinelor, astfel încât albinele se pot deplasa de-a lungul acestuia de pe ambele părți ale cadrelor și se lasă timp de 7 până la 10 zile, după care sunt îndepărtate și eliminate.

Descriere produs

Specie Albine.
Compoziţie O bandă conține substanța activă: fluvalinat – 40 mg.
Proprietăți farmacologice
Fluvalinatul este un insectoacaricid cu efect acaricidal de contact împotriva varroa varroa (Varroa jacobsoni), care este puțin toxic pentru albine, regine și pui de albine. Fluvalinatul este o substanță selectivă foarte eficientă care acționează ca o otrăvire a sistemului nervos al căpușei, ducând la o moarte rapidă.
Indicaţii Pentru tratamentul albinelor (familii de albine), infectați cu varroa.
Fâșiile de preparare Fluvalisan sunt plasate în spațiul inter-cadru din stup în zona centrală a cuibului albinelor, astfel încât albinele se pot deplasa de-a lungul acestuia de pe ambele părți ale cadrelor și se lasă timp de 7 până la 10 zile, după care sunt îndepărtate Și eliminate. Pentru a obține cel mai bun efect terapeutic, familiile de albine sunt tratate într-o perioadă nefertilizantă (în toamnă sau primăvară) sau după îndepărtarea puietului de la acestea în familii de incubatoare. Pentru a evita contaminarea mierei comercializabile, procesarea este finalizată cu 30-45 de zile înainte de începerea colecției principale de miere.
Doze şi mod de administrare Pentru tratamentul coloniilor puternice de albine, preparatul se aplică în proporție de 1 (o) bandă la 10 cadre. Pentru familiile slabe se utilizează numai 1/2 benzi.
Contraindicaţii Hipersensibilitate la fluvalinat.
Precauţii Nu utilizați concomitent cu alte produse acaricide de protecție albinelor.
Înainte de aplicarea pe scară largă a medicamentului, este necesar să se testeze efectul asupra a 1-2 familii de albine.
Atunci când se lucrează cu medicamentul, este necesar să se respecte regulile de igienă personală și tehnicile de siguranță prevăzute pentru lucrul cu medicamentele de uz veterinar. Medicamentul poate provoca iritarea pielii și este toxic pentru viermii de mătase și pești. Este necesar să purtați mănuși de protecție atunci când lucrați cu benzi. Evitați contactul cu pielea și cu membranele mucoase. Nu fumați, nu beți și nu consumați în timpul utilizării. Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun după contactul cu benzi.
Benzi sunt potrivite numai pentru o singură utilizare. Benzi utilizate ar trebui colectate și distruse.
Prezentare Patru benzi pe pachet de film polimer laminat.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 4 ani de la data producerii.
Fluvalisan

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON