bars_kapli_insect_cat_tg

Bars (picaturi-insecto-acaricide) pentru pisici

Se atribuie câinilor și pisicilor de la vârsta de 8 săptămâni pentru tratamentul și prevenirea entomozei (păduchi, purici, greabăn), boală sarcoptică, notoedoză, otodectoză, hexioloză, infecție cu acarieni ixodidici.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie BARS® picături împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici conțin fipronil – 10 mg / ml, diflubenzuron – 1 mg / ml și dicarboximid (MGK 264) – 1 mg / ml (ca ingrediente active), precum și excipienți.
BARS® picături împotriva puricilor și căpușelor pentru câini conțin fipronil – 50 mg / ml, diflubenzuron – 1 mg / ml și dicarboximid (MGK 264) – 5 mg / ml (ca ingrediente active), precum și excipienți.
Indicaţii Se atribuie câinilor și pisicilor de la vârsta de 8 săptămâni pentru tratamentul și prevenirea entomozei (păduchi, purici, greabăn), boală sarcoptică, notoedoză, otodectoză, hexioloză, infecție cu acarieni ixodidici.
Doze şi mod de administrare Administrate într-o singură doză enumerată, prin aplicare spot-on pe piele uscată intactă în mai multe puncte din zona spatelui (între scapula și gâtul (aproape de baza craniului) (la îndemâna lingerii).

Tipul și greutatea corporală

a animalului

Volumul medicamentului
În picurător (ml)

Doza
(ml pe animal)

Numărul de picături necesare, buc

adecvat

volum

1.4 ml

Pisici

<1 kg

1.0

0.3 (10 picături)

1

1-3 kg

1.0

0.6 (20 picături)

1

≥3 kg

1.0

1.0

1

Efectul de protecție durează în decurs de 1-2 luni. Reprocesare: conform indicațiilor, nu mai mult de o dată pe lună.

Tratamentul de otoacariasis: curcările anterior curățate și meatusul acustic din ceară de ureche, exsudat și slănină, apoi insuflați 4-6 picături în fiecare ureche. Concentrația de animale din mijloc și masarea ușoară a bazei sale pentru distribuirea egală a medicamentelor. Aplicați medicamentul rămânând în picurător între scapule. Caz negativ de otoacariasis complicat de otită: administrarea medicamentelor antibacteriene și antiinflamatorii și în 7-10 zile se repetă administrarea auriculară a picăturilor BARS® împotriva puricilor și căpușelor.

Instilați drogul în ambele urechi, chiar dacă singurul este afectat de otoacariasis.

Fixați ușor capul animalului în câteva minute pentru a împiedica stropirea de droguri (dacă un animal își scutură capul).

Prevenirea reinfestării puricelor: schimbarea paturilor sau prelucrarea lor și a pardoselilor în incintă de către orice agent de insecticid conform cu inserțiile de ambalaj.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului. Nu se utilizează la animalele contagioase, slăbite și recuperatoare, la femelele însărcinate și care alăptează, precum și la puii și pisoii cu vârsta sub 8 săptămâni și câinii cu o greutate mai mică de 2 kg. Nu utilizați picăturile BARS® contra puricilor și căpușelor auricular în cazul perforării membranei timpanice.
 Precauţii Nu spălați animalul în decurs de 3 zile înainte și după procesare. Nu aplicați medicamentul pe piele umedă sau deteriorată.

Reacţii adverse și complicațiile nu sunt, în general, observate în cazul administrării conform prospectului.

În cazul sensibilității individuale crescute la ingredientele active sau supradoze, spălați-o cu apă și agent de spălare, administrați medicamente antihistaminice și simptomatice.

Prezentare Dozatoare polimerice ambalate în cutii de carton (cu 1-4 buc.), Cu ambalaj.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-30 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Bars (picaturi-insecto-acaricide) pentru pisici

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON