azinox_6tabl

Azinox

Pentru tratamentul și prevenirea echinococcozei caninice și feline, teniasis, dipilidiasis, diplolabothriasis, mezocestoides. Praziquantel, care face parte din preparat, are un spectru larg de efecte antihelmintice asupra tuturor fazelor de dezvoltare a hemmintelor de panglică care parazitează câinii și pisicile, provocând paralizie și decesul helminților.

Descriere produs

Specie Cîini, pisici.
Compoziţie 1 comprimat de Azinox conține praziquantel (ca ingredient activ) – 50 mg, precum și excipienți.
Praziquantel, care face parte din preparat, are un spectru larg de efecte antihelmintice asupra tuturor fazelor de dezvoltare a hemmintelor de panglică care parazitează câinii și pisicile, provocând paralizie și decesul helminților. Praziquantel este absorbit în tractul gastro-intestinal al animalului, concentrația maximă în plasmă este atinsă în 30-60 de minute.
Indicaţii Pentru tratamentul și prevenirea echinococcozei caninice și feline, teniasis, dipilidiasis, diplolabothriasis, mezocestoides.
Doze şi mod de administrare Azinox pentru câini și pisici este destinat administrării orale individuale într-o singură doză, cu o cantitate mică de furaj în timpul unei alimentații dimineții sau al administrării forțate (1 comprimat pe 10 kg greutate corporală).
Dacă greutatea corporală canină / felină este mai mică de 5 kg, utilizați suspensia apoasă a medicamentului. Pentru a-l prepara, dispersați 1 comprimat, suspendați-l în 10 ml de apă, agitați activ și administrați imediat cu o seringă fără ac (1 ml de suspensie pe kg de greutate corporală).
Dieta anterioară de înfometare și administrarea de cathartice nu sunt necesare înainte de deparazitarea animalelor.
Tratament: conform indicațiilor. Prevenție: cuaternar, în doză terapeutică.
Contraindicaţii Nu utilizați la pui și pisoii cu vârsta sub 3 săptămâni. Idiosincrasie.
 Precauţii Opriți administrarea medicamentului în cazul sensibilității crescute la praziquantel și reacții alergice.
Prezentare Plase comprimate albe, cu o linie de scor pe o parte și logo-ul (o cruce în centrul scutului) pe alta. 6 comprimate în blister. Pachet exterior (secundar) – cutie
Condiţii de depozitare A se păstra Azinox pentru câini și pisici în ambalaj original închis. Protejat de lumină și de umiditate. Stocate separat de alimente și hrană pentru animale la 0-25 ° С. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Azinox

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON