07_asd

ASD-3

Fracțiunea 3 stimulatoare a stimulatoarelor antiseptice (ASD-3F) este destinată tratării rănilor letale infectate, dermatitei, afecțiunilor inflamatorii cronice ale pielii și copitelor, ulcerului trofic, fistulei, putregaiului de oi și necrobaciloză.

Descriere produs

Specie Bovine, ovine, cabaline, păsări….
Compoziţie Medicamentul conține acizi carboxilici, hidrocarburi alifatice, amine, amide, alchil benzeni, fenoli substituiți, compuși cu grupări sulfhidril active și altele, apă.
Utilizarea orală asigură efectul de activare asupra sistemului nervos central și vegetativ, promovează activitatea motrică a tractului gastrointestinal și secreția glandei digestive, sporește activitatea enzimelor digestive și tisulare, îmbunătățește penetrarea ionilor Na + și K + prin membranele celulare, sprijină normalizarea proceselor digestive și a aportului de nutrienți, Precum și creșterea rezistenței organismului natural.Utilizarea externă stimulează activitatea sistemului reticuloendotelial, normalizează trofismul, accelerează regenerarea țesutului afectat și are un efect antiseptic și antiinflamator semnificativ.
Indicaţii Fracțiunea 2 stimulatoare a stimulatoarelor antiseptice (ASD-2F) este destinată tratării și prevenirii bolilor sistemului tractului gastro-intestinal, sistemelor respiratorii și urogenitale, afecțiunilor cutanate și tulburărilor metabolice la animalele de fermă, păsările de curte și animalele carnivore; Să promoveze activitatea sistemelor nervoase centrale și vegetative, să sporească rezistența naturală la animalele cu istoric de boli infecțioase și de invazie, precum și să stimuleze creșterea și dezvoltarea cultivatorilor de animale de fermă și păsări de curte.

Fracțiunea 3 stimulatoare a stimulatoarelor antiseptice (ASD-3F) este destinată tratării rănilor letale infectate, dermatitei, afecțiunilor inflamatorii cronice ale pielii și copitelor, ulcerului trofic, fistulei, putregaiului de oi și necrobaciloză.

Doze şi mod de administrare ASD-3F este destinat utilizării externe în formă nativă sau ca soluții uleioase de 25-50%.

Se prepară soluții uleioase aseptic utilizând uleiuri de ricin, in și ulei de floarea-soarelui sau ulei de pește, se amestecă exact și se adaugă ASD-3F (1: 4 sau 1: 1).

Tratamentul rănilor și fistulelor letale infectate: spălați zona afectată cu soluție de ASD-2F de 15-20% până când se oprește exudatul purulent. După aceea, aplicați o placă de tifon umezită cu soluție uleioasă de 20% ASD-3F și fixați-o cu un bandaj. Efectuați tratament până la recuperarea tampoanelor de schimbare cu medicamentul în fiecare zi (până la 21 zile).

Eczeme, decubit, dermatită, boli cutanate cronice inflamatorii, piodermie și ulcer trofice: o dată pe zi se aplică soluții uleioase de 25-50% pe piele afectată, care cuprind 2-3 cm de piele sănătoasă pentru a preveni iradierea leziunilor inflamatorii. Efectuați tratament până la recuperarea animalelor (până la 21 zile). Afecțiuni majore ale pielii: aplicați alternativ 50% soluție de medicament pe diferite zone (nu mai mult de 1/10 din suprafața corporală per procesare).

Necrobaciloza și putrezirea piciorului de oaie: după o curățare corespunzătoare, ungerea zonelor afectate cu ASD-3F nativă o dată pe zi. Realizați terapia în asociere cu debriderea chirurgicală locală, precum și medicamentele specifice și simptomatice până la recuperarea absolută (până la 28 de zile).

Contraindicaţii Sensinilitatea individuală crescută la componentele medicamentului.
 Precauţii Medicamentul nu exclude administrarea altor medicamente specifice sau simptomatice.
Laptele de muls și ouă pot fi utilizate fără restricție după administrarea medicamentului. Carnea animalelor sacrificate în mod obligatoriu poate fi utilizată și fără restricții.
Prezentare ASD-3F – flacon de sticlă de 100 ml.
Condiţii de depozitare Păstrați medicamentul într-un loc protejat de lumină și umiditate, inaccesibil pentru copii și animale, separat de alimente și furaje, la o temperatură de 4 până la 35 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
ASD-3

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON