1062119001_6

Amoxicilină 15%, 100 ml

Produsul este indicat în tratamentul următoarelor infecţii cu tulpini susceptibile: infecţii respiratorii, infecţii gastro-intestinale (ex. colibaciloza), infecţii urogenitale, infecţii şi răni ale pielii, abcese ,infecţia cu Salmonella dublin la viţei, mastite şi dermatite interdigitale la vaci, poliartrite la viţei şi porci, erizipel şi MMA la porci.

Descriere produs

Specie Bovine, porcine, ovine,cîini
Compoziţie  1 ml de preparat conţine:
( Amoxicillinum trihidricum ) 150 mg şi adjuvanţi:
Alcool benzilic ( E 1519) 9mg;
Butilhidrooxitoluol ( E 321) 0,2 mg.
 

Indicaţii

Amoxicilina este un diferenţial semisintetic a penicilinei, stabil faţă de acizi, cu spectru larg de acţiune contra microorganismelor Gram+ şi Gram-. Mecanismul de acţiune constă în blocada sintezei membranei celulare  şi inhibarea replicării  celulelor. În urma administrării intramusculare şi subcutanate, se reabsoarbe rapid şi atinge nivelul plasmatic în (1-3 ore) şi se menţine timp de 48 ore. Este eliminat din organism cu urina, bila şi în cazul animalelor lactante cu laptele.
Doze şi mod de administrare Intramuscular. O dată în 48 ore în doză de 1 ml/ 15 kg masă corp.

ATENŢIE !!! a se agita înainte de administrare.

Indicaţii speciale:Înainte de administrare produsul se agită. A nu se inocula mai mult de 20 ml într-un singur punct. Pentru o resorbţie mai bună locul inoculării se masează puţin.

Contraindicaţii Nu se administrează în cazul infecţiilor provocate de bacterii producătoare de penicilinază. Nu se amestecă cu soluţii apoase sau alte preparate. Acele şi seringele folosite pentru administrare trebuie să fie uscate pentru a evita hidroliza substanţei active. Acest medicament este contraindicat la animalele sensibile la peniciline.
Precauţii Carne :
Bovine adulte,viţei-15 zile
Porcine-42 zile.
Lapte:  72 ore.
Prezentare Suspenzie de culoare albă în flacon din sticlă a cîte 100 şi 250 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 10 – 20 ° C.
Valabilitate Data expirării indicată pe ambalaj.Flaconul deschis este valabil timp de 28 zile…
Amoxicilină 15%, 100 ml

Informații suplimentare

Clasificarea pe grupuri

Antimicrobiene şi Antimicotice

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON