p_1605

Alvet 10%

Alvet-suspenzie se indică în scop curativ și preventiv, bovinelor, cabalinelor și ovinelor în cazul nematodozelor și cestodozelor.

Descriere produs

Specie Bovine, cabaline, caprine, ovine.
Compoziţie Conține ca ingredient activ albendazol 10% și componente auxiliare (metilceluloză, propandiol, cloreton, acid citric, hidroxid de sodiu și apă distilată). Este un lichid de culoare albă până la gri deschis. În timpul depozitării, este permisă o stratificare care dispare cu agitație.
Indicaţii Alvet-suspenzie se indică în scop curativ și preventiv, bovinelor, cabalinelor și ovinelor în cazul nematodozelor și cestodozelor.
Doze şi mod de administrare Pentru bovine, medicamentul este administrat individual sub formă de suspensie de 10% pentru nematodele moniesia, pulmonară și gastro-intestinală la o doză de 7,5 ml / 100 kg, cu fasciolioză cronică – 10 ml / 100 kg greutate animal, 10 mg / kg de albendazol.

Pentru Caii se administrează individual sub formă de suspensie de 10% în parazaridoză, strongilatoză, alfortiorioză, delafonodioză, anoplocardie și cyatostomoză individual, la o doză de 7,5 ml / 100 kg de greutate animală (7,5 mg / kg albendazol).
Pentru bovinele mici(ovine caprine), medicamentul este administrat individual ca o suspensie de 10% în următoarele doze:

Boala Doza de medicament pentru 10 kg greutate corporală
mg ml 10%
Moniheoză, nematode pulmonare și gastrointestinale 5,0 0,5
Fasciolioza cronică 7,5 0,75
Dicrocemie cronică 15 1,5

 

Înainte de utilizare, preparatul trebuie agitat bine.

Înainte de tratamentele de masă, fiecare serie de medicament este pretestată pe un grup mic de animale (10-15 capete), urmată de observare timp de 3 zile. În absența unor complicații, medicamentul este utilizat pe tot parcursul animalelor.

Contraindicaţii Alvet – suspensia nu se permite să se utilizeze la animalele cu boli infecțioase, epuizate, vaci și cai în prima treime a sarcinii, ovine – în prima jumătate a sarcinii. Este interzisă aplicarea medicamentului la găini.
Precauţii Sacrificarea animalelor pentru carne este permisă nu mai devreme de: bovine după 14 zile, ovine – 10 zile. Când este forțat să-și sacrifice termenele stabilite anterior, carnea poate fi utilizată în furajele pentru animalele de blană sau pentru producerea de făină de carne și oase. Laptele de lapte este interzis să se utilizeze în scopuri alimentare timp de 4 zile după deparazitare. Laptele poate fi folosit după tratamentul termic în hrana animalelor.
Prezentare 10% suspensie, ambalat în 1 litru de sticle de polimer.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate 18 luni de la data producerii.
Alvet 10%

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Pisici
Porcine
Rozătoare
Insecte

DOZATRON