Top_10_joint_beaphar2-280x450f

Adaos de hrană Beaphar Joint Problem

Adaos de hrană pentru câini – probleme cu ligamentele și articulațiile (refuzul de a umbla, letargia sau dificultatea când urcați pe scări). Conține glucozamină. Glucozamina este utilizată atât pentru vindecarea articulațiilor, cât și pentru menținerea acestora în forma optimă.

Descriere produs

Specie Câini.
Compoziţie

Ingrediente:
Cereale, extract de proteine vegetale, carne și subproduse din carne (minimum 4% iepure și minimum 44 pui), moluște și crustacee (minimum 4% glucozamină = 40.000 mg.kg) minerale, zahăr, apă.

Analiză:
Umiditate 15,4%, proteină 14,4%, conținut de cenușă 3,6%, grăsimi 3,4%, fibră 2,7%, potasiu 0,36%, fosfor 0,21%, calciu 0,15%, sodiu 0, 13%, magneziu 0,05%

Indicaţii Adaos de hrană pentru câini – probleme cu ligamentele și articulațiile (refuzul de a umbla, letargia sau dificultatea când urcați pe scări). Conține glucozamină. Glucozamina este utilizată atât pentru vindecarea articulațiilor, cât și pentru menținerea acestora în forma optimă.
Doze şi mod de administrare În fiecare zi 1 cupă pentru 5 kg de greutate animală. După 7-8 săptămâni, puteți reduce doza zilnică la 1 buc. La 10 kg, fără a reduce eficacitatea.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalare 150 gr. (~ 70 comprimate)
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Adaos de hrană Beaphar Joint Problem

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON