10660_BEAPHAR_Renaletten_logo

Beaphar Renaletten (vitamine)

Supliment alimentar dietetic pentru pisici cu probleme renale. Conținutul scăzut de proteine, cenușă și magneziu acționează foarte delicat pe rinichii animalului, ameliorează exacerbarea și este o profilaxie excelentă a urolitiazei. În plus, conținutul de fosfor și sodiu este redus, în același timp este un produs cu conținut ridicat de calorii, și anume alimente bune pentru pisică.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Cereale, legume și produse vegetale (extract de malț 1,6%), lapte și produse lactate, uleiuri și grăsimi, carne și produse din carne de origine animală, drojdii, pește și subproduse de pește, minerale

Analiza componentelor: proteine 10%, grăsime 4,6%, fibre 14%, cenușă 2,3%, umiditate 9%, calciu (Ca) 0,1%, fosfor (P) 0,48%, sodiu (Na) ) 0,13%, potasiu (K) 0,53%

Aditivi: E672 (vitamina A) 4500 UI / kg, vitamina B1 4 mg / kg, E1 (Fe) 210 mg / kg, antioxidanți

Indicaţii Supliment alimentar dietetic pentru pisici cu probleme renale. Conținutul scăzut de proteine, cenușă și magneziu acționează foarte delicat pe rinichii animalului, ameliorează exacerbarea și este o profilaxie excelentă a urolitiazei. În plus, conținutul de fosfor și sodiu este redus, în același timp este un produs cu conținut ridicat de calorii, și anume alimente bune pentru pisică.
Doze şi mod de administrare 3-6 comprimate pe zi.

În caz de exacerbare a simptomelor urolitiazei, doza de vitamine poate fi crescută la 25 de comprimate pe zi fără nici un risc de pentru animal.

Contraindicaţii Nu.
Precauţii Furajul poate fi administrat pisicilor gravide și care alăptează.
Prezentare 75 tab.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Beaphar Renaletten (vitamine)

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON