bals-dorogovoi

Balsam Dorogovoi №6

  • Se indică în tratamentul plăgilor și dermatitelor infectate.

Descriere produs

Specie Bovine, porcine, ovine, caprine, câini, pisici.
Compoziţie
  • Balsam Dorogovoi N6 în 100 g conţine în calitate de substanţe active: ASD-2F – 3,0 g, ASD-3F – 3,0 g şi următoarele substanţe active: ulei de măsline, glicerol, ulei de ricin, extract de muşeţel, carbomer de sodiu, metilparaben, propilparaben şi apă purificată.
Indicaţii
  • Balsam Dorogovoi se indică cabalinelor, bovinelor, ovinelor, caprinelor, porcinelor, cîinilor şi pisicilor în tratamentul plăgilor, în cazul bolilor inflamatorii ale pielii de diferită etiologie şi boli purulent-necrotice a copitelor.
    În dependenţă de etiologia şi caracterul bolii se folosesc diferite recepturi ale Balsam-ului Dorogovoi:
    Balsam Dorogovoi N6 – în terapie complexă pentru tratamentul plăgilor infectate, a ulcerilor, fistulelor, dermatitelor de etiologie diversă, a abceselor, flegmoanelor şi piodermiei;
Doze şi mod de administrare
  • Înainte de a fi aplicat, suprafaţa afectată se curăţă şi se înlătură impurităţile, părul, ţesuturile necrotizante, puroiul, exudatul.
    Balsam Dorogovoi N6 se aplică pe suprafeţele afectate uniform, cuprinzînd 2-3 cm din ţesutul limitrof ( cu scopul de a nu fi răspîndit focarul inflamaţiei).
    Preparatul se aplică 1-2 ori pe zi pînă la dispariţia simptomelor, dar nu mai mult de 2 săptămîni. Se pot folosi pansamente cu Balsam Dorogovoi N6, care se schimbă o dată pe zi. Plăgile , abscesele şi fistulele pot fi friabil umplute cu şerveţele îmbibate cu preparat şerveţele îmbibate cu preparat.
Contraindicaţii
  • Se interzice a fi aplicat Balsam Dorogovoi pe pielea ujerului animalelor în lactaţie.. Preparatul nu se foloseşte la animalele cu sensibilitate individuală sporită la componentele preparatului.
Precauţii
  • Nu se permite omiterea aplicărilor deoarece duce la deminuarea eficienţei terapeutice.
  • În caz de omitere a unei aplicări se recomandă de a o efectua cît de repede posibil; apoi intervalul dintre aplicări nu se schimbă.
  • Produsele de origine animală obţinute în perioada aplicării Balsam-ului Dorogovoi pot fi folosite fără restricţii.
  • În caz de sacrificare înainte de termenul limită, porţiunile carcasei prelucrate cu preparat se curăţă şi se utilizează.
Prezentare
  • Preparatul medicamentos se produce ambalat a cîte 15; 50; 60; 200 şi 500 g în borcane din polimer ; a cîte 10; 30; 50; 100 şi 250 g în tuburi din polimer.
    Fiecare tub a cîte 10; 30; 50;100 şi 250 g se ambalează în cutie din carton cu tot cu instrucţiune.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani.
Balsam Dorogovoi №6

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON