0ar8f7v7v7v8v8v3-350x350

Vittri

Prevenirea și tratamentul hipovitaminozelor, rahitismului, osteomalaciei, distrofiei toxice a ficatului, dermatitei, rănilor și ulcerelor necorespunzătoare, tetaniei, encefalomaliei, xeroftalmiei, inflamației catarre a membranelor mucoase la câini și pisici. Medicamentul ajuta la creșterea viabilitatei la pui și pisoi.

Descriere produs

Specie Cîini, pisici.
Compoziţie 1 ml de formula Vittri 1 pentru uz oral conține vitamina A – 15 000 UI, vitamina D3 – 20 000 UI, vitamina E – 10 mg, precum și excipient (ulei vegetal).
Indicaţii Prevenirea și tratamentul hipovitaminozelor, rahitismului, osteomalaciei, distrofiei toxice a ficatului, dermatitei, rănilor și ulcerelor necorespunzătoare, tetaniei, encefalomaliei, xeroftalmiei, inflamației catarre a membranelor mucoase la câini și pisici. Medicamentul ajuta la creșterea viabilitatei la pui și pisoi.
Doze şi mod de administrare Formularea Vittri 1: administrare orală cu hrănire, în fiecare zi în decurs de 2-3 luni. Câini – 2-4 picături, pisici – 1-2 picături. Tratament: o doză poate fi multiplicată cu trei. Supradozajul nu este detectat la animale.
Administrați formula Vittry 3 intramuscular injectabil sau subcutanat: câini – 0,25-0,5 ml, pisici – 0,15 ml. Prevenire: o dată în 2-3 săptămâni. Tratament: o dată în 7-10 zile.
Formulările Vittry 1 și 3 sunt compatibile cu alte medicamente, hrănire și suplimente alimentare.
Contraindicaţii Nu sunt identificate.
 Precauţii Reacţii adverse și complicațiile nu sunt observate în cazul administrării conform prospectului.
Prezentare Sticlă de 100 ml din sticlă, 1 l, 100 ml și sticlă polimerică de 20 ml ambalată în cutie.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-25 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vittri

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON