Tes-Normin

Vaccin TES-normin

Medicamentul este recomandat pentru tratamentul femelelor cu boli reproductive (membranele fetale întârziate, metrita cronică și acută, vaginita, mastita, hipofuncția ovariană).

Descriere produs

Specie Bovine, caprine, ovine, porcine.
Compoziţie „TES-normin” este un preparat din țesuturi emulsionate, conservat conform metodei „Krauze”.
Indicaţii Medicamentul este recomandat pentru tratamentul femelelor cu boli reproductive (membranele fetale întârziate, metrita cronică și acută, vaginita, mastita, hipofuncția ovariană).
Se utilizează în tratamentul bărbaților în cazul impotenței și a activității reduse de reproducere. Medicamentul crește nivelul imunitar nespecific și are un efect de vindecare a rănilor. Medicamentul poate fi utilizat pentru inflamația organelor sistemului gastrointestinal și respirator. „Tes-normin” este eficient pentru dermatită și papilomatoză, are proprietăți regenerative ale trofismului de inervație a țesuturilor după traume și forma nervoasă a ciumei câinilor.
Doze şi mod de administrare Medicamentul se administrează subcutanat. Re-introducerea se efectuează în 7-10 zile. Cursul tratamentului este de 3-5 preparate injectabile.
Preparatul este preîncălzit la + 35 ° C și este agitat. Înainte de administrare, medicamentul este diluat cu o soluție de novocaină 0,5% 1: 1.

Specia animalului Greutatea corpului (kg) Doza
Cabaline 400-500 2-3ml
Bovine: tauri 450-500 6-7ml
Vaci 450-500 6-7ml
Animalele tinere 80-100 3ml
Viței до 80 1-2ml
Animale mici 0,5-1ml
Porci: adulți 0,5-1ml
Porci 0,2ml
Câini 0,1-1ml
Pisici 0,1ml
Contraindicaţii „Tes-normin” nu este utilizat în cazurile de boli hepatice și renale.
Precauţii Nu.
Prezentare Flacoane de 50ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 10 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin TES-normin

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON