pcv

Vaccin Suvaxyn PCV2

Vaccinul este conceput pentru a preveni viremia și înfrângerea țesuturilor limfoide cauzate de circovirus Cirque de tip 2 în ferme de porci

Descriere produs

Specie Porcine.
Compoziţie O doză de 2 ml conţine:

Substanţe active: Circovirus Porcin inactivat recombinat tip 1 exprimând proteina ORF 2 de Circovirus Porcin tip 2 1.6 RP* 5.3

Adjuvanţi: Sulfolipo-ciclodextrin (SLCD) 4.0 mg Scualan 64.0 mg

Excipienţi: Thiomersal 0.1 mg * Potenţă Relativă determinată prin cuantificare antigenică ELISA (test potenţă in vitro) comparând două vaccinuri de referinţă.

Indicaţii Imunizarea activă a porcilor în vârstă de peste 3 săptămâni  împotriva Circovirusului Porcin tip 2 (PCV2) pentru reducerea încarcăturii  virale din sânge şi în ţesuturile limfoide, a leziunilor din ţesutul  limfoid associate cu infecţia PVC2, preum şi pentru a reduce semnele clinice – inclusiv pierderile sau cresterile în greutate zilnice şi mortalitatea asociate cu Sindromul Multisistemic al Pierderilor în Greutate Post Înţărcare (PMWS)
Doze şi mod de administrare O singură injecţie intramusculară în musculature gâtului în spatele urechii cu o doză (2 ml) la purcei de peste 21 de zile.

Agitaţi bine înainte de administrare şi intermitent în timpul vaccinării. Se recomandă folosirea unei seringi multi – doză. Folosiţi vaccinul conform instrucţiunilor producătorului. Vaccinul trebuie administrat în condiţii aseptice.

Contraindicaţii Nu.
Precauţii A se vaccina numai animalele sănătoase. A se evita stresarea animalelor înainte, după şi în timpul vaccinării. A nu se utiliza la vierii în creştere. A nu se folosii în timpul gestaţiei şi lactaţiei. Beneficiul vaccinarii porcilor cu nivel crescut de anticicorpi maternali, de exemplu vacinarea mamelor, nu a fost demonstrat. Nu există informaţii disponibile care să ateste eficacitatea produsului atunci cand se foloseşte concomitant cu oricare alt produs. O decizie de utilizare a acestui vaccin înainte sau după orice alt produs medicinal veterinar se va lua de la caz la caz. A nu se amesteca cu niciun alt produs medicinal.
Prezentare Cutii din caron cu 1 flacon cu 10 doze (20 ml), 50 doze (100ml) sau 125 doze (250 ml). Cutii din caron cu 10 flacoane cu 10 doze (20 ml), 50 doze (100ml) sau 125 doze (250 ml).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin Suvaxyn PCV2

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON