suvaxyn-respifend-mh-hps

Vaccin Suvaxyn MH/HPS

Imunizarea porcilor împotriva pneumoniei enzootice provocată de agentul cauzator Mycoplasma hyopneumoniae și hemofilia porcilor provocate de agentul cauzal Haemophilus parasuis serotip 4 și 5.

Descriere produs

Specie Porcine.
Compoziţie Substanțele active conțin bacterii inactivate: Mycoplasma hyopneumoniae (tulpina P-5722-3), serotipul Haemophilus parasuis 4 (tulpina 2170B), serotipul Haemophilus parasuis 5 (tulpina IA84-29755).

Excipienți: carbopol 941, EDTA, tiomersal, clorură de sodiu, fosfat de sodiu, apă d / u.

Indicaţii Imunizarea porcilor împotriva pneumoniei enzootice provocată de agentul cauzator Mycoplasma hyopneumoniae și hemofilia porcilor provocate de agentul cauzal Haemophilus parasuis serotip 4 și 5.
Doze şi mod de administrare Din punct de vedere clinic, animalele sănătoase sunt supuse imunizării:

– purceii seronegativi sunt imunizați la vârsta de 7 zile și peste, de două ori cu un interval de 14-21 zile;

– purcei seropozitivi – la vârsta de 21 de zile și peste, cu oa doua vaccinare după 14-21 de zile.

Vaccinul este administrat în / m în zona gâtului într-un volum de 2,0 ml (1 doză).

Înainte de utilizare, flaconul cu vaccinul trebuie agitat bine până la formarea unei mase omogene.

Pentru vaccinare utilizați seringi și ace, care sunt sterilizate prin fierbere timp de 15-20 de minute. Este permisă utilizarea seringilor de unică folosință. Sterilizarea seringilor și a acelor prin mijloace chimice nu este permisă. Locul de injectare este tratat cu alcool 70% sau cu altă soluție de dezinfectant.

Contraindicaţii Este interzisă utilizarea vaccinului în timpul sarcinii și alăptării.
Precauţii După introducerea vaccinului la animale, în majoritatea cazurilor este posibil să se formeze o ușoară umflare la locul injectării (3,7 cm în diametru) dispărând după 5 zile, uneori umflarea putând avea mai mult de 5 cm în diametru.

De asemenea, la animale după imunizare, poate să apară o ușoară creștere a temperaturii în decurs de 24 de ore. În cazuri rare, vaccinul poate provoca hipotermie mult timp.

În cazuri rare, după administrarea vaccinului, poate apărea o reacție anafilactică. În acest caz, animalele suferă o terapie simptomatică adecvată.

Prezentare Ambalate în 20, 50, 100 și 250 ml (10, 25, 50 și 125 doze) în flacoane din plastic sau din sticlă de capacitate corespunzătoare. Flacoanele sunt sigilate cu dopuri din cauciuc, armate cu capace din aluminiu.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin Suvaxyn MH/HPS

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON