immunovet-1-in

Vaccin Immunovet 1 In

Immunovet 1 In este destinat tratamentului și prevenirii panleucopeniei la pisici. Immunovet 1In creează imunitate pasivă, precum și asigură legarea de anticorpi la patogenul viral al pisicilor și are astfel un efect terapeutic în caz de boală.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Immunovet 1In este produs din sângele cailor hiperimunizați cu antigenul viral al panleucopeniei pisicilor. Imunoglobulina conține anticorpi la agentul cauzal de panleucopenie a pisicilor cu un titru de cel puțin 1: 256 (în RTGA). Immunovet 1In – imunoglobulina nativă împotriva panleucopeniei de pisici, conține anticorpi neutralizanți virali la agentul cauzal al acestei boli.
Indicaţii Immunovet 1 In este destinat tratamentului și prevenirii panleucopeniei la pisici. Immunovet 1In creează imunitate pasivă, precum și asigură legarea de anticorpi la patogenul viral al pisicilor și are astfel un efect terapeutic în caz de boală.
Doze şi mod de administrare

Immunovet 1In injectat subcutanat sau intramuscular.

Când utilizați imunoglobulină, trebuie să respectați regulile aseptice și antiseptice. Acele și seringile sunt sterilizate prin fierbere sau sunt folosite seringi sterile de unică folosință, pentru fiecare animal este folosit un ac separat. Locul de injectare este tratat cu alcool 70%.

Flacoanele (fiole) cu medicamentul înainte de utilizare sunt preîncălzite la temperatura corpului și se agită bine.

Cu scop preventiv și curativ, pisicile sunt injectate cu o imunoglobulină de 2,0 cc. În cazuri severe, injectarea imunoglobulinei se repetă la intervale de 10-12 ore până la trei până la patru ori. Imunoglobulina este administrată fracționată (mai întâi 0,5 cc și după 30 de minute în absența semnelor de anafilaxie, volumul rămas) sau cu utilizarea simultană a medicamentelor de desensibilizare (suprastin, difenhidramină etc.) printr-o metodă convențională. Tratamentul cu imunoglobulină Immunovet 1În acest sens este recomandabil să se efectueze în asociere cu mijloace simptomatice.

Contraindicaţii Este interzisă utilizarea Immunove 1in simultan cu vaccinul împotriva panleucopeniei pisicilor, precum și a medicamentelor imunosupresoare.
Precauţii În cazuri rare, Immunove 1In poate provoca o reacție alergică. În acest caz, utilizarea medicamentului este întreruptă și se prescriu antihistaminice sau alte tratamente simptomatice
Prezentare Imunoenzilul 1 este ambalat în 2,0 cm3 în fiole sterile sau la 2,0, 6,0, 10,0 cm3 în flacoane. Fiolele sunt etanșate ermetic, iar flacoanele sunt închise cu dopuri din cauciuc și laminate cu capace de aluminiu.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin Immunovet 1 In

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON