maz-unisan

Unguent „Unisan”

Preparatul antiseptic este eficace împotriva formelor vegetative ale bacteriilor gram-pozitive și gram-negative, drojdiilor, dermatofitelor, virusurilor lipofile, chlamydiilor. Are efect analgezic local antiinflamator, astringent și local.

Descriere produs

Specie Bovine, câini, pisici, caprine, ovine…
Compoziţie 1 g de preparat conține:

10 mg de digluconat de clorhexidină,

Substanțe auxiliare și formabile până la 1 gram.

Indicaţii Preparatul antiseptic este eficace împotriva formelor vegetative ale bacteriilor gram-pozitive și gram-negative, drojdiilor, dermatofitelor, virusurilor lipofile, chlamydiilor. Are efect analgezic local antiinflamator, astringent și local. Întărește exudarea, accelerează cursul proceselor inflamatorii purulente, ajută la purificarea și vindecarea rănilor infectate. Unguentul conține un microelement de zinc, care este indispensabil pentru funcționarea normală a pielii.
Doze şi mod de administrare Unguentul se aplică extern pe zonele afectate ale pielii, un strat subțire de 1-2 ori pe zi, timp de 2-3 zile după dispariția semnelor clinice ale bolii. Cu boli fungice timp de 7-10 zile.
Cu răni purulente și abcese impregnate cu șervețele de tifon de unguent, care umple rana sau cavitatea abcesului. Pansamentele sunt efectuate în fiecare zi până la purificarea completă de la masele purulent-necrotice. În răni profunde, unguentul este injectat într-o formă preîncălzită, utilizând o seringă.
Contraindicaţii Nu
Precauţii Evitați contactul unguentului pe membrana mucoasă a ochilor.
Prezentare Borcane din polimer sau sticlă, sticle, precum și tuburi de aluminiu de 15 g, 200 g.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Unguent „Unisan”

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON