f60gmXA8O4_1462980623

Unguent Papilon

Medicamentul se utilizează singur sau în combinație pentru a trata vacile cu papilomii (viermi) ai ugerului; Pisici, câini și animale cu blană cu dermatoză, disceroză, ihtioză, trichofitoză, microsporie focală.

Descriere produs

Specie Bovine, câini, pisici.
Compoziţie 100 g de medicament conțin ingrediente active (g): salicilic acid – 20,0; Resorcinol 5,0.
Indicaţii Medicamentul se utilizează singur sau în combinație pentru a trata vacile cu papilomii (viermi) ai ugerului; Pisici, câini și animale cu blană cu dermatoză, disceroză, ihtioză, trichofitoză, microsporie focală.
Doze şi mod de administrare Înainte de aplicarea unguentului, pielea din jurul papilomului este lubrifiată cu lanolină sau vaselina. Pe papilome (negi), unguentul Papillon se aplică de două ori pe zi dimineața și seara (după dozele de dimineață și seara) timp de 1-2 săptămâni. Este posibil să utilizați un bandaj sau un bandaj adeziv.

Înainte de muls, unguentul este clătit cu apă caldă.

Dacă este necesar, se repetă cursul tratamentului.

Cu dermatoză, disceroză, ihtioză Unguentul Papillon este aplicat cu o minge subțire de 2-3 ori pe zi pentru 2-5 g pe suprafața pielii cu o suprafață de 5×5 cm. Tratamentul este continuat până la persistența manifestării bolii.

Cu trichofitoză și microsporie, unguentul Papillon este frecat în zonele afectate, luând pielea sănătoasă la 1 cm în jur, de două ori pe zi timp de 2-3 săptămâni înainte de apariția părului și analiză negativă de laborator din zona afectată.

Contraindicaţii Nu utilizați dacă hipersensibilitatea la medicament.

Nu utilizați simultan oxidanți puternici (sare de berthelot, permanganat de potasiu, etc.).

Precauţii Aplicați numai pe zonele afectate ale corpului. Evitați lingerea medicamentului. Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase.
Prezentare Unguent în cutii de materiale polimerice sau tuburi laminate la 30 și 50 g.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Unguent Papilon

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON