2.3_p.69_kamfora

Ulei camforat

Este indicat pentru tratamentul bovinelor, cailor, ovinelor, caprinelor, porcilor, câinilor, pisicilor care suferă de diverse afecțiuni ale pielii. Este recomandat pentru tratamentul bolilor reumatice ale mușchilor, tendovaginită supurativă, abcese, fistule, vânătăi. Este, de asemenea, utilizat pentru protecția animalelor în timpul activității mugurilor.

Descriere produs

Specie Bovine, ovine, caprine, câini, pisici…
Compoziţie

1 ml conține:

Camfor – 100 mg.

Indicaţii Este indicat pentru tratamentul bovinelor, cailor, ovinelor, caprinelor, porcilor, câinilor, pisicilor care suferă de diverse afecțiuni ale pielii. Este recomandat pentru tratamentul bolilor reumatice ale mușchilor, tendovaginită supurativă, abcese, fistule, vânătăi. Este, de asemenea, utilizat pentru protecția animalelor în timpul activității mugurilor.
Doze şi mod de administrare Medicamentul se aplică extern după tratamentul igienic al zonei afectate a corpului prin frecare sau aplicarea cu tampoane și aplicații de la două până la patru ori pe zi până la dispariția simptomelor.
Contraindicaţii Nu se administrează animalelor sensibile la camfor (animalele tinere sunt sensibile la camfor).
Precauţii Nu se administrează animalelor înainte de sacrificare pentru carne.
Prezentare Flacoane din sticlă sau din plastic de 50, 100, 200, 500 ml și 1 l.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Ulei camforat

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON