-1 кг Invesa-750x750

Tromexin 1kg

Preparat complex de antibiotice și sulfonamide. Este utilizat pentru tratamentul pasteurelozei și  enteritei de bovine, pneumonie la iepuri, gastroenterită, septicemie și dizenteriei porcine, pneumoniei și enteritei ovine, rinită și enterita păsărilor de curet, pasteurelozei. Folosit în combinație cu арă, lapte, furajele.

Descriere produs

Specie Porcine, căprine, ovine, păsări, bovine.
Compoziţie Pulbere pentru utilizare orală de culoare galben deschis.

1 gr
sulfametoxipiridazină 200 mg
trimetoprim 40 mg
tetraciclină 110 mg
Clorhidrat de bromhexin 130 mkg
Indicaţii Tratamentul  bolilor respiratorii și a sistemului urogenital, bolilor bacterien ale tractului gastro-intestinal, cum ar fi pasteureloza, pneumonie, bronșită, enterită, gastroenterită, dizenterie și septicemie la bovine, porcine și păsări de curte.
Doze şi mod de administrare Se adauga în apa de baut, lapte sau în mîncare.
Păsări și iepuri : 2 g tromexin la 1 L apă în primele zile și 1 gr tromexin la 1 L apă în ziua a doua și a treia. Se repeta dupa necesitate. La animalele nou nascute dozajul în jumatate.
Bovine, porcine, oi: 3 g tromexin la fiecare 10 kg masa vie în prima zi și 2 g tromexin la 10 kg masa vie în urmatoarele 2 zile
Precauţii Sacrificarea animalelor pentru carne este permisă după 15 de zile, păsărilor – la 5 zile de la ultimul tratament. Pînă la expirarea termenului limită se utilizează în hrana carnasierilor.
Contraindicaţii Nu se aplică în cazul animalelor care sunt sensibile la una dintre componentele din preparat. Nu se administrează vacilor , laptele cărora este folosit în consumul uman. Nu se administrează păsărilor ouăle cărora sunt folosite pentru consumul uman.
Prezentare Pachete din foaie de staniol acoperit cu polietilenă, 100 și 500g, 1kg și 25kg
Borcane și 25kg în cutii de carton.
Condiţii de depozitare La loc uscat, întunecos, la T +5°Сla +25°С…
Perioada de valabilitate 5 ani.
Tromexin 1kg

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON