tetravit

Tetravit

Tetravit este utilizat pentru prevenirea și terapia beriberi; Creșterea rezistenței în situații de stres; Atunci când nevoia de vitamine este crescută din cauza sarcinilor suplimentare: în timpul sarcinii (numai în a doua jumătate); În perioada de lactație, mai ales când funcția de reproducere este afectată …

Descriere produs

Specie Câini, pisici, bovine, cabaline, porcine…
Compoziţie Soluția de injectare este limpede, uleioasă, galben deschis.

1 ml
Retinol (Vitamina A) 50 000 IU
Tocopherol (Vitatima E) 20 mg
Colcalciferol (Vit. D3) 25 000 IU
Vitamin F 5 mg

Substanțe auxiliare: ulei vegetal din floarea-soarelui sau ulei din oase de fructe și nuci de migdale, ulei de soia sau ulei de măsline.

Indicaţii Tetravit este utilizat pentru prevenirea și terapia beriberi; Creșterea rezistenței în situații de stres; Atunci când nevoia de vitamine este crescută din cauza sarcinilor suplimentare: în timpul sarcinii (numai în a doua jumătate); În perioada de lactație, în special în caz de tulburări de reproducere; Când se mișcă animalele; Atunci când se înlocuiește dieta; Cu întârziere de creștere și creștere insuficientă în greutate; Boli infecțioase și invazive; Cu măsuri veterinare: vaccinare preventivă și deparazitare; După intervenții chirurgicale sau răni; Cu o producție slabă de ouă și o rezistență redusă la coaja de ouă la găini.
Doze şi mod de administrare Medicamentul se administrează în / m, p / k sau oral la animale în următoarele doze (pe animal și pe zi):

Specii de animale Doza (ml)
Bovine 5.0-6.0
Cabaline 3.0-5.0
Viței, mânji 2.0-3.0
Ovine, pisici 1.0-2.0
Miei 1.0
Porcine 3.0-5.0
Purceii înțărcați 1.5
Animale tinere 2.0
Purcei sugatori 1.0
Purcei nou-născuți 0.5
Câini 0.2-1.0
Iepuri 0.2

În scopul prefilactic, medicamentul este administrat animalelor o dată la 2-3 săptămâni, cu un scop terapeutic – o dată la fiecare 7-10 zile.

Contraindicaţii Nu.
Precauţii Atunci când se administrează pe cale orală, acidul acetilsalicilic și laxativele uleioase agravează absorbția vitaminelor. Când au fost injectate, nu au fost găsite interacțiuni. Contactul cu medicamentul cu dezinfectanți este interzis.
Atunci când se utilizează produsul, produsele de la animale în scopuri alimentare pot fi utilizate fără restricții.
Când se utilizează medicamentul, se respectă strict igiena personală și instrucțiunile de lucru cu medicamentele pentru animale.
Dacă Tetravit lovește părți vulnerabile ale corpului, se recomandă ca acestea să fie clătite cu multă apă, ca o chestiune de urgență.
Este strict interzisă utilizarea flacoanelor acestui medicament pentru uz casnic.
Prezentare Ambalate în sticle de 20, 50 și 100 ml, în sticle închise ermetic, învechite cu dopuri din cauciuc și laminate cu capace din aluminiu.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Tetravit

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON