ribolik

Ribolic

Este indicat pentru deparazitarea terapeutică și profilactică a peștilor de crap și a crapului de iarbă afectate de helminthes…

Descriere produs

Specie Peşti.
Compoziţie 1 g conține:
Praziquantel – 35 mg,
Fenbendazol – 70 mg,
Levamisol – 20 mg.
Indicaţii Este indicat pentru deparazitarea terapeutică și profilactică a peștilor de crap și a crapului de iarbă afectate de helminthes: cestodoza intestinală: ambeleriocfalofos (Bothriocephalus opsariichydis, B.acheilognati, B. gowkongensis), carioasă (Khavia sinensis), cariofileză (Caryophyllaeus fimbriceps);

Trematode: Sanguinicola skrjabini, Postodiplostomum cuticola, Hysteromorpha triloba Tetracotyle spp .;

Nematozi: Skrjabillanus amuri și Philometroides lusania (etapa larvară).

Doze şi mod de administrare Pentru tratamentul deparazitării, se prepară un amestec medicinal și de furaj (LKS): 1 kg de preparat este amestecat bine cu 99 kg de furaje mixte (rețeta corespunzătoare fiecărui grup de vârstă de pește). Doza terapeutică (zilnică) de LKS pentru fiecare iaz este de 1,5% din greutatea estimată a peștelui. Doza este împărțită în 5-6 porțiuni obișnuite, care la un interval de 1-2 ore sunt adăugate la anumite locuri de hrănire în timpul zilei. Un alt aliment nu este folosit în această zi.

Planificat de-worming de anlings se efectuează în principal în luna august, și dacă este necesar in octombrie. Deteriorarea copiilor de doi ani se efectuează o dată la numai 4-5 săptămâni după plantarea în iazurile de hrană. Producătorii și copiii de reparații sunt tratați în primăvară cu 2 până la 3 săptămâni înainte de începerea proiectului de reproducere.

Contraindicaţii Nici unul.
 Precauţii În cazul în care peștele nu a fost hrănit cu hrană, înainte de deparazitare este necesar să se predea un pește pentru hrana pentru animale și la locurile de hrănire. Captura de pește pentru consum este permisă în 3 săptămâni (21 de zile) după deparazitare.
Prezentare Ambalaje realizate din material polimeric sau hârtie multistrat de 500 g și 1, 10, 25 kg.
Condiţii de depozitare Locul uscat, întunecat, la temperatura de la -10 ° C la +20 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Ribolic

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON