racidol1

Racidol

Racidol se utilizează sub formă de emulsie apoasă pentru a controla psoroptoza bovinelor, erupțiilor de ovine, porcinelor sarcoptice, entomozelor externe ale animalelor, pentru a proteja animalele de acarienii ixodide, muștele și alte ectoparazite, precum și pentru a dezinfecta și dezactiva casele de pasăre și de pasăre.

Descriere produs

Specie Porcine, bovine, cabaline, ovine, caprine…
Compoziţie Racidol este un preparat insectoacaricid care este un lichid limpede de la galben la maron deschis, cu un miros specific.
Racidol este un concentrat de emulsie care conține 60% diazinon – compus organofosforic (0,0-dietil-0- (2-izopropil-4-metil-pirimidil-6) -tiofosfat), emulgatori și solvenți organici.
Indicaţii Racidol se utilizează sub formă de emulsie apoasă pentru a controla psoroptoza bovinelor, erupțiilor de ovine, porcinelor sarcoptice, entomozelor externe ale animalelor, pentru a proteja animalele de acarienii ixodide, muștele și alte ectoparazite, precum și pentru a dezinfecta și dezactiva casele de pasăre și de pasăre .
Doze şi mod de administrare Emulsia de lucru a medicamentului se prepară imediat înainte de utilizare.
Raportul dintre Racidol și apă pentru prepararea lucrătorilor pentru emulsii este prezentat mai jos.
Pentru raportul de pulverizare Racidol și apă
Animale de casă (cu excepția porcilor) 1: 1000
Porcine 1: 2400
Pentru o baie de cupă
Berbeci:
Baie inițială 1: 2400
Reluarea concentrației de baie 1: 800
Bovine:
Baie inițială 1: 1000
Reluarea concentrației de baie 1: 400Pentru spațiile de creștere a animalelor
5,0 litri de fluid de lucru pe 100 m2 de podea sau pereți 1: 25-100
Reînnoirea băii se efectuează cu o scădere a nivelului acesteia cu 10%.
Când psoroptoza, oile sunt scăldate într-o baie plutitoare de două ori cu un interval de 10 zile, cu un scop preventiv – o dată. Expoziția 50 – 60 cu. După părăsirea băii, oile se lasă timp de 10-15 minute pe o zonă specială pentru curgerea emulsiei, după care se distilează în incintă.
Prelucrarea ovinelor se efectuează pe vreme uscată la o temperatură a aerului de cel puțin 18 ° C și o emulsie de celuloză de cel puțin 15 ° C. Înainte de procesare, oile sunt ținute pe o dietă înfometată timp de 10 ore. Cu 2 ore înainte de tratament, animalele trebuie să fie băutate.În cazul psoriazisului, animalul este supus unui maxim de 1000 – 3000 cm3 pe animal. Lucrările de prelucrare se efectuează de două ori pe zi cu un interval de 10-14 zile.
În cazul zdrobitorului, tratamentul de rutină (in-house, plută) se efectuează de două ori cu un interval de 10-14 zile.
În cazul saroptozei, porcii trebuie să aibă aceeași dimensiune ca și 300 – 1000 cm3 pe animal. Cu scopul vindecării, veți putea digera de două ori cu un interval de 10 până la 14 zile, cu același număr de tratamente utilizate.
Dezinsecția și decontaminarea păsărilor de curte duc la decompresia bolilor fitosanitare. Analiza de funcționare a aparatului este realizată cu ajutorul dispozitivului OPP, care este echipat cu OP-8, DUKa sau alt dispozitiv de racordare cu 25 – 50 cm3 pe 1 m2 de configurație. Procesarea se repetă de la 2 la 3 duminici.
După o oră, camera a fost ventilată timp de o oră, iar pantalonii și țânțarii au fost aruncați și au distrus produsul și l-au folosit.Simultan cu prelucrarea animalelor, animalele și spațiile auxiliare sunt tratate: prin pulverizare la o rată de 80 – 100 cm3 / m2.
Înainte de tratamentele de masă, fiecare lot de medicament este testat în grupuri mici de animale (5-15) cu diferite grăsimi și vârstă. Dacă animalele nu prezintă semne de toxicoză în decurs de 2 zile după tratament, ele încep să proceseze întreaga populație.
După terminarea tratamentului animalelor, reziduurile de emulsie sunt turnate în puțuri de namol, prevenind contaminarea mediului.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu se recomandă tratarea animalelor cu boli infecțioase și a animalelor convalescente, gravide (în ultima treime a sarcinii) și femelele care alăptează, care alăptează și sunt mai mici de 2 luni, animale cu sensibilitate individuală la diazinon, animale vechi și lactate. Nu se recomandă să se spele în cada împreună cu oile de miel după înțărcare.
Animalele de sacrificare pentru carne sunt permise nu mai devreme de 20 de zile după tratament. În cazul sacrificării forțate anterior acestei perioade, carnea poate fi utilizată pentru hrănirea carnivorelor sau pentru producerea de făină de carne și oase.
Racidolul este moderat toxic pentru animalele cu sânge cald (clasa de pericol III în conformitate cu GOST 12.1.007), în dozele recomandate nu are un efect pronunțat iritant local, cu efect de regresie și sensibilizare a pielii. Când este expus la membranele mucoase, provoacă o iritare ușoară. Medicamentul este toxic pentru pisici, păsări, pești și albine.
Prezentare Preparatul este eliberat într-un recipient de polimer cu un volum de 100; 1000 și 5000 cm3.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate  3 ani de la data producerii.
Racidol

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON