Porcilic_PCV__tcm53-170514

Vaccin Porcilis PCV

Pentru imunizarea activă a porcilor în scopul reducerii încărcăturii virale în sânge şi ţesuturi limfoide, reducerea mortalităţii şi a scăderii în greutate asociate infecţiei PCV2 observate în perioada de îngrăşare.

Descriere produs

Specie Porcine.
Compoziţie Pe doză de 2 ml:
Circovirus porcin tip 2 ORF2 antigen subunitar: cel puţin 4.5 log2 unităţi ELISA determinate prin testul de potenţă in vivo pe pui.
Adjuvanţi:
Dl-α-tocopheril acetat 25 mg
Parafină lichidă uşoară 346 mg
Polisorbat 80
Indicaţii Pentru imunizarea activă a porcilor în scopul reducerii încărcăturii virale în sânge şi ţesuturi limfoide, reducerea mortalităţii şi a scăderii în greutate asociate infecţiei PCV2 observate în perioada de îngrăşare.
Doze şi mod de administrare Se va administra o doză (2 ml) intramuscular în regiunea gâtului, în zona din spatele urechii, conform următoarei scheme de vaccinare:
În cazul în care se presupune existenţa unui nivel mediu al derivaţilor anticorpilor maternali împotriva PCV2, atunci se recomandă o singură vaccinare (2ml) a porcilor, începând cu vârsta de 3 săptămâni.Atunci când se presupune existenţa unui nivel înalt al derivaţilor anticorpilor maternali împotriva PCV2, se recomandă un program de două vaccinări: prima administrare (2 ml) poate fi realizată începând cu vârsta de 3-5 zile, iar a doua administrare (2ml) 2-3 săptămâni mai târziu.Niveluri ridicate de DAM pot fi anticipate la scroafele/purcelele care au fost expuse la niveluri ridicate de virus PCV2. În astfel de cazuri se recomandă să se efectueze teste serologice pentru PCV2, utilizand teste de diagnostic adecvate, pentru a selecta cel mai potrivit program de vaccinare. În caz de incertitudine, se va utiliza schema pentru două administrări.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Caracteristicile reacției postvaccinale pentru administrarea primară și ulterioară nu au fost stabilite.
Este necesar să se evite încălcarea termenului de vaccinare, deoarece aceasta poate duce la o scădere a eficacității imunizării infecției cu circovirus porcine.
Este interzisă utilizarea vaccinului împotriva infecției cu circovirus a porcilor în combinație cu alte preparate imunobiologice și vaccinarea animalelor cu alte vaccinuri timp de 5 zile înainte și după următoarea imunizare cu PCV Porcilis.
Produsele de sacrificare și carnea provenind de la porcii vaccinați sunt utilizați fără restricții, indiferent de durata vaccinării.
Prezentare Ambalaje: 1 sau 10 flacoane de 20, 50, 100, 200, 500 ml (10/25/50/100/250 doze).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin Porcilis PCV

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON