Porcilis_ColiClos__tcm53-143004

Vaccin Porcilis ColiClos

Pentru a crea o imunitate colostrală la purceii proveniți de la scroafele vaccinate împotriva infecției cauzate de E. coli.

Descriere produs

Specie Porcine.
Compoziţie Vaccin puternic inactivat împotriva enterotoxemiei neonatale a porcilor provocat de E. coli. Fiecare doză a vaccinului conține antioxidanți LT-toxoid purificați de E. coli și antigene fibrinare F4ab (K88ab), F4ac (K88ac), F5 (K99) și E. coli F6 (987P).
Indicaţii Pentru a crea o imunitate colostrală la purceii proveniți de la scroafele vaccinate împotriva infecției cauzate de E. coli.
Doze şi mod de administrare Înainte de vaccinarea preconizată și la 6 săptămâni după prima vaccinare (60-a și 100-a zi de gestație), porcinis Coli scroafe și porci reparate anterior nu au fost vaccinate.
Vaccinate Porcilis Coli scroafe sunt vaccinate o dată la patru săptămâni înainte de păsări (ziua a 86-a de gestație).
Revaccinarea se efectuează o dată – timp de 4 săptămâni înainte de fiecare naștere următoare. Imediat înainte de utilizare, temperatura medicamentului este adusă la temperatura camerei (15-25 ° C) și se agită bine. Vaccinul este administrat într-o cantitate de 1 doză (2 ml) intramuscular în regiunea parotidă. Numai animalele sănătoase sunt vaccinate. Nu este permisă amestecarea Porcilis Coli cu alte vaccinuri.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu există restricții privind condițiile de sacrificare a animalelor pentru carne. Datorită faptului că toate componentele bacteriene ale vaccinului se află într-o stare inactivă, preparatul nu prezintă un pericol potențial pentru mediu.
Prezentare Vaccinul este eliberat în flacoane care conțin 50 ml (25 doze), 100 ml (50 doze).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Vaccin Porcilis ColiClos

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON