Specie |
Porcine. |
Compoziţie |
- Componente Escherichia coli:
– adezină fimbrială F4ab ≥ 9.7 log2 titru Ac 1
– adezină fimbrială F4ac ≥ 8.1 log2 titru Ac 1
– adezină fimbrială F5 ≥ 8.4 log2 titru Ac 1
– adezină fimbrială F6 ≥ 7.8 log2 titru Ac 1
– toxoid LT ≥ 10.9 log2 titru Ac 1
Componente Clostridium perfringens: – beta toxoid Tip C (tulpina 578) ≥ 20 UI2
1 Titru mediu de anticorpi (Ab) obţinut după vaccinarea şoarecelui cu 1/20 sau 1/40 din doza pentru scroafă. 2 Unităţi internaţionale de antitoxină beta conform cu Ph. Eur.
- Adjuvant:
acetat de dl-alpha-tocoferil 150 mg Suspensie pentru injectare apoasa, alb sau aproape alb
|
Indicaţii |
- Pentru imunizarea pasivă a progenilor prin imunizarea activă a scroafelor şi scrofiţelor în scopul reducerii mortalităţii şi a semnelor clinice pe parcursul primelor zile de viaţă cauzate de acele tulpini de E. Coli care exprimă adezinele F4ab (K88ab), F4ac (K88ac), F5 (K99) sau F6 (987P) şi cauzate de
C. perfringens tipul C.
|
Doze şi mod de administrare |
- Utilizare intramusculară.
Se administreaza o doza intramuscular (2ml) de vaccin per animal la nivelul gâtului, în zona din spatele urechii.
- Schema de vaccinare: Vaccinarea primară: Scroafele/scrofiţele care nu au fost vaccinate încă cu produsul vor primi o vaccinare primară cu 6-8 săptămâni înainte de data estimată fătării şi o a doua vaccinare cu 4 săptămâni mai tărziu.
Revaccinarea: O singură revaccinare se efectuează cu 2-4 săptămâni înainte de data estimată fătării.
|
Contraindicaţii |
|
Precauţii |
- Vaccinați numai animalele sănătoase.
|
Prezentare |
- Ambalaje: Cutii de carton cu flacoane din sticlă de 20 ml, 50 ml, 100 ml sau 250 ml.
- Cutii de carton cu flacoane PET de 20 ml, 50 ml, 100 ml, 200 ml sau 250 ml.
*Nu toate dimensiunile de ambalaje pot fi comercializate. |
Condiţii de depozitare |
A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C. |
Valabilitate |
2 ani de la data producerii. |