piro-stop

Piro-stop

Piro-Stop este prescris pentru tratamentul și prevenirea bolilor parazitare sanguine (piroplasmoză, nutallioză, teileroză, tripanosomizare, anaplasmoză și invazii mixte).

Descriere produs

Specie Cîini, bovine,  cabaline.
Compoziţie Soluție injectabilă. Piro-Stop ca ingredient activ în 1 ml conține imidocarb dipropionat – 120 mg, precum și componente auxiliare: polivinilpirolidonă – 10 mg, alcool benzilic – 9 mg, acid propionic – 30 mg și apă pentru injecție – până la 1 ml.
Indicaţii Piro-Stop este prescris pentru tratamentul și prevenirea bolilor parazitare sanguine (piroplasmoză, nutallioză, teileroză, tripanosomizare, anaplasmoză și invazii mixte).
Doze şi mod de administrare
Bovine
Tratamentul și prevenirea babesiozei 2,0 ml pe 100 kg de masă animală o dată
Tratamentul și prevenirea anaplasmozei și a invaziei mixte 2,0 ml pe 100 kg de masă animală o dată
Eliminarea stării transportatorului 4,0 ml la 100 kg de greutate animal, de 2 ori la intervale de 14 zile
Cai, măgari și catâri
Tratamentul și prevenirea babesiozei 2,0 ml pe 100 kg de masă animală o dată
Eliminarea stării transportatorului

Babesia caballi

2 ml la 100 kg de greutate animal, de 2 ori la intervale de 24 zile
Eliminarea stării transportatorului

Babesia equi

4,0 ml la 100 kg de greutate animal, de 4 ori la intervale de 72 ore
Ovine
Tratamentul de babesioză, anaplasmoză și invazii mixte 2,0 ml pe 10 kg de masă animală o dată
Cîini
Tratamentul și prevenirea piroplasmozei 0,25-0,5 ml pe 10 kg de masă animală o dată

În scopul preventiv, Piro-Stop este utilizat atunci când unul sau două animale din efectiv au semne clinice ale bolii, atunci când atacă (sau amenință să atace) animalele de Ixodes care transportă bicegii de boli parazitare sanguine și, de asemenea, Săptămâni după ce animalele au fost mutate în regiuni Bovine – o dată la 6 săptămâni; Cai, măgari, catâri – o dată la 4 săptămâni, câini – o dată pe an cu amenințarea atacurilor asupra animalelor Ixodes căpușe (vânătoare, drumeții în pădure).

Câinii trebuie să fie sub supravegherea unui medic veterinar timp de cel puțin 15 minute după injectare. În același timp cu Piro-Stop, se recomandă câinilor să utilizeze antihistaminice în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

Contraindicaţii Nu.
 Precauţii Este interzisă utilizarea medicamentelor timp de 4 săptămâni după vaccinare cu un vaccin viu împotriva babesiozei și anaplasmozei.

În legătură cu o posibilă reacție de durere, medicamentul nu trebuie administrat într-un singur loc animalelor mari, într-un volum mai mare de 10 ml, la animale mici, într-un volum care depășește 2,5 ml.

Sacrificarea bovinelor, a cailor si a oilor pentru carne este permisa nu mai devreme de 28 de zile de la ultima aplicare a Piro-Stop. Cu sacrificarea forțată a animalelor înainte de termenul stabilit, carnea poate fi utilizată în furajele pentru animalele de blană. Laptele de lapte și vacile de lapte de lapte sunt autorizate să le utilizeze pentru alimentație nu mai devreme de 4 zile de la ultima injecție de Piro-Stop. Laptele obținut după perioada stabilită după fierbere poate fi utilizat în hrana animalelor. Laptele de oaie de lapte, procesat Piro-Stop, este interzisă utilizarea în scopuri alimentare pe întreaga perioadă de lactație.

Prezentare Medicamentul este produs în flacoane din sticlă întunecată sau plastic, ambalate individual în ambalaje din carton.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2-25 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Piro-stop

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON