Без названия (7)

Pestorin suspensie injectabilă

Pentru vaccinarea protectivă a iepurilor sănătoși împotriva bolii hemoragice virale de iepure. Animalele sunt vaccinate de la vârsta de 10 săptămâni. Dacă situația epizootologică necesită vaccinare înainte de atingerea acestei vârste (cu toate acestea, nu mai devreme de 6 săptămâni), revaccinarea este necesară în 1 lună. O protecție completă se dezvoltă în 2-3 săptămâni după vaccinare și persistă timp de 1 an. Soarele de reproducere trebuie revaccinat în fiecare an.

Descriere produs

Specie Iepuri.
Compoziţie Substanța activă într-o singură doză: Calicivirus septicemiae haemorrhagiae cuniculi (solutio organorum) ‐ min. 128 HA Adjuvant: Hidroxid de aluminiu hidratat pentru absorbție
Indicaţii Pentru vaccinarea profilactică a iepurilor sănătoși împotriva bolii hemoragice virale la iepuri.
Doze şi mod de administrare 1 ml subcutanat, indiferent de greutatea animalului
Contraindicaţii Animale bolnave și cachectice. Nu se recomandă vaccinarea iepurilor dulci în ultima săptămână de sarcină din cauza riscului de avort prin prindere puternică.
Precauţii Este posibilă combinarea vaccinurilor – în paralel cu administrarea subcutanată a vaccinului împotriva RHD, administrarea unui vaccin împotriva mixomatozei (MXT viu – conform prospectului pentru vaccinul împotriva mixomatozei, produs de Bioveta, a. s., Ivanovice na Hané).

Nu se recomandă amestecarea vaccinurilor, datorită caracteristicilor diferite.

Poate fi utilizat în timpul gestației. Nu se recomandă vaccinarea iepuroaicelor în ultima săptămână de gestație datorită riscului de avort în cazul unei mișcări puternice de apucare.

Prezentare 2 × 1 doză, 5 × 1 doză, 10 × 1 doză, 1 × 10 doze, 1 × 20 doze, 5 × 20 doze, 1 × 50 doze
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii. După prima deschidere a recipientului – 10 ore.
Pestorin suspensie injectabilă

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON