maksidin-0-4-inekcii

Maxidin 0,4

Atribuirea câinilor și pisicilor pentru corectarea stărilor de imunodeficiență în infecțiile virale, inclusiv enterita coronavirusă, panleucopenia, boala carnivore a ciumelor carnivore, rinotraheita infecțioasă. Tratamentul complex al bolilor parazitare imuno-mediate (helmintiazele și demodicoza).

Descriere produs

Specie Pisici, câini.
Compoziţie Maxidin 0,4 în compoziția sa conține 0,4% soluție apoasă de bis (piridin-2,6-dicarboxilat) germaniu (abreviat ca BPDG), precum și componente auxiliare: monoetanolamină și clorură de sodiu. Preparatul în formă este o soluție injectabilă sterilă, incoloră, incoloră.
Indicaţii Atribuirea câinilor și pisicilor pentru corectarea stărilor de imunodeficiență în infecțiile virale, inclusiv enterita coronavirusă, panleucopenia, boala carnivore a ciumelor carnivore, rinotraheita infecțioasă. Tratamentul complex al bolilor parazitare imuno-mediate (helmintiazele și demodicoza). Pentru tratamentul bolilor de piele și a alopeciei (căderea părului).
Doze şi mod de administrare

Maxidin 0,4 se administrează la animale subcutanat sau intramuscular cu regulile aseptice și antiseptice de 2 ori pe zi timp de 2 până la 5 zile într-o doză de 0,5 ml de medicament pentru 5 kg din greutatea animalului. Maxidin 0.4 poate fi utilizat concomitent cu alte medicamente și suplimente furajere.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componente Maxidin 0,4.
Precauţii Medicamentul nu trebuie utilizat în cazul în care există impurități mecanice în flacon, încălcarea integrității, schimbarea culorii și tulburarea soluției, cu expirarea termenului de valabilitate. Aceste fiole sunt supuse la sacrificare și eliminare ulterioară.
Prezentare Ambalate în 5 ml în flacoane de sticlă, care pentru 5 bucăți sunt așezate în cutii de carton.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Maxidin 0,4

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON