maxidin-015

Maxidin 0,15

Atribuit câinilor și pisicilor ca agent imunomodulator pentru boli oculare infecțioase și alergice (conjunctivită și keratoconjunctivită) și tractul respirator superior (rinită).

Descriere produs

Specie Pisici, câini.
Compoziţie Maxidin 0,15 în compoziția sa conține soluție apoasă 0,15% de bis (piridin-2,6-dicarboxilat) germaniu (BPDG abreviat), precum și componente auxiliare: monoetanolamină și clorură de sodiu. Medicamentul în aparență este o soluție sterilă transparentă, incoloră pentru instilațiile oftalmice și nazale.
Indicaţii Atribuit câinilor și pisicilor ca agent imunomodulator pentru boli oculare infecțioase și alergice (conjunctivită și keratoconjunctivită) și tractul respirator superior (rinită).
Doze şi mod de administrare

Înainte de a aplica medicamentul, conjunctivul ochii și nasul sunt curățiți și spălați din crustele scurgerilor uscate și apoi se introduc cu grijă 1 sau 2 picături de medicament în fiecare nară și / sau ochi de 2-3 ori pe zi până la recuperare. Maxidin 0,15 poate fi utilizat concomitent cu alte medicamente și suplimente furajere.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componente Maxidin 0,15.
Precauţii Medicamentul nu trebuie utilizat în cazul în care există impurități mecanice în flacon, încălcarea integrității, schimbarea culorii și tulburarea soluției, cu expirarea termenului de valabilitate. Aceste fiole sunt supuse la sacrificare și eliminare ulterioară.
Prezentare Ambalate în 5 ml în flacoane de sticlă, care pentru 5 bucăți sunt așezate în cutii de carton.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Maxidin 0,15

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON