35376526-katozal-10-100-ml-bayer-vaueg-animal-health-gmbh-500x500

Catozal 10%

Catozal este destinat animalelor și păsărilor: ca tonic la naștere la vaci, scroafe și prevenirea complicațiilor postpartum (tetanie, pareză postpartum); Ca tonic pentru supraexpirație și creșterea activității la cai înainte de competiție timp de 2-3 zile; Creșterea tinerilor pentru a crește rezistența organismului la diferite boli; Ca remediu suplimentar pentru bolile cauzate de deficiența în organism a calciului și a magneziului; Pentru a crește activitatea musculară.

Descriere produs

Specie Bovine, ovine, caprine, păsări de curte, cai, porci…
Compoziţie Un medicament complex care conține 10 g butofosfan în 100 ml, 0,005 g cianocobalamină, 0,1 g 4-hidroxibenzoat de metil și apă pentru injectare. În aparență, preparatul este un lichid transparent de culoare roz. Acestea eliberează catosalul sub formă de soluție sterilă de 10%.
Indicaţii Catozal este destinat animalelor și păsărilor: ca tonic la naștere la vaci, scroafe și prevenirea complicațiilor postpartum (tetanie, pareză postpartum); Ca tonic pentru supraexpirație și creșterea activității la cai înainte de competiție timp de 2-3 zile; Creșterea tinerilor pentru a crește rezistența organismului la diferite boli; Ca remediu suplimentar pentru bolile cauzate de deficiența în organism a calciului și a magneziului; Pentru a crește activitatea musculară.
Doze şi mod de administrare

Catozal este utilizat animalelor intramuscular , subcutanat, intravenos (lent), iar păsărilor oral o dată pe zi. Durata tratamentului Catozal este de 4 – 5 zile. Doză unică (ml per animal) pentru boli acute: cabaline, bovine – 10 – 25 ml de; Vițeii, mânjii – 5 – 12 ml; Ovine, caprine – 2,5 – 8 ml; Mieii, copii – 1,5 – 2,5 ml; Porci – 2,5 – 10 ml; Purcei-ventuze – 1 – 2,5 ml; Câini – 0,5 – 5 ml; Pisici – 0,5 – 2,5 ml; Pui, reparații animale tinere – 1 – 1,5 ml per 1 litru de apă de băut; Găinile ouătoare, puii de carne – 2 – 3 ml per 1 litru de apă de băut. Pentru bolile cronice: jumătate din cele de mai sus; Dacă este necesar, repetați cursul cu un interval de 5 până la 14 zile.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului.
Precauţii Carnea, laptele și ouăle pentru uz alimentar sunt folosite fără restricții.
Prezentare Vaccin uscat viu împotriva carnivorei de ciumă din tulpina EPM, ambalat în fiole într-o singură doză (1 cm3), o masă poroasă uscată, de culoare galben deschis, cu o nuanță roz.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la +5 – 25 ° C.
Valabilitate 5 ani de la data producerii.
Catozal 10%

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Pisici
Porcine
Rozătoare
Insecte

DOZATRON