YEnroksil-10-rastvor-dlya-peroralnogo-primeneniya

Enroxil 10% soluție pentru administrare orală

Enroxyl® soluție 10% pentru administrare orală este prescris pentru puii broiler, pui și curcani pentru colibaciloză, salmoneloză, streptococoză, enterită necrotică, hepatită campilobacteriană, hemofilie, micoplasmoză și alte boli ale căror agenți patogeni sunt sensibili la enrofloxacină.

Descriere produs

Specie Bovine, caprine, ovine, câini.
Compoziţie 1 ml solutie orala contine: 100 mg enrofloxacina.
Indicaţii Tratamentul infectiilor cauzate de urmatoarele bacterii sensibile la enrofloxacina: pui – Mycoplasma gallisepticum, Mycoplasma synoviae, Avibacterium paragallinarum, Pasteurella multocida, Escherichia coli); curcani – Mycoplasma gallisepticum, Mycoplasma synoviae, Pasteurella multocida, Escherichia coli.
Doze şi mod de administrare 10 mg enrofloxacina / kg greutate corporala / zi , timp de 3 – 5 zile consecutiv. In formele cu progresie cronica si in infectiile mixte, tratamentul se realizeaza timp de 5 zile. Daca in 2 – 3 zile nu se observa o ameliorare clinica, trebuie utilizata o terapie antimicrobiana alternativa avand la baza testele de sensibilitate.

Tratamentul se administreaza in apa de baut. Pe toata perioada tratamentului trebuie administrata numai apa medicamentata. Pentru evitarea subdozarii, greutatea pasarilor trebuie determinata cat mai corect posibil. Solutia trebuie preparata zilnic inainte de administrarea tratamentului. inainte de initierea tratamentului, sistemul de adapare trebuie golit si apoi umplut cu apa medicamentata.

Cantitatea zilnica necesara de produs ( ml ) pentru tratament este urmatoarea: numar total pasari x greutate corporala medie ( kg ) = volum total ( ml ) pe zi

Contraindicaţii Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Nu se utilizeaza pentru profilaxie. Nu se utilizeaza la cabaline. Nu se utilizeaza in efectivele de inlocuire, in interval de 4 saptamani inainte de inceperea perioadei de ouat.
 Precauţii Carne de pui: 7 zile; Carne de curcan: 10 zile. Ouale nu sunt recomandate consumului uman in timpul terapiei si 9 zile de la ultima doza.
Prezentare Flacoane continand 1000 ml solutie.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la +5-25 ° C.
 Valabilitate 5 ani de la data producerii.
Enroxil 10% soluție pentru administrare orală

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON