174

Ditrim

Ditrim este prescris bovinelor, porcilor, cailor și câinilor pentru tratamentul infecțiilor bacteriene, organelor respiratorii, tractului gastro-intestinal și sistemului genitourinar, ale căror agenți cauzali sunt sensibili la sulfadimezină și trimetoprim.

Descriere produs

Specie Bovine, cabaline, porcine, câini…
Compoziţie 1 ml Ditrim = 200 mg sulfadimesin, 40 mg trimetoprim
Indicaţii Ditrim este prescris pentru bovine, porcine, cabaline și câini pentru tratamentul infecțiilor bacteriene, organelor respiratorii, tractului gastro-intestinal și sistemului genitourinar, ale căror agenți cauzali sunt sensibili la sulfadimezină și trimetoprim.
Doze şi mod de administrare Pentru animalele de fermă, Ditrim este utilizat intramuscular la gât o dată pe zi, la o doză de 1 ml la 10 kg de greutate animală (pentru cai intravenos). În boli grave, primele 2-3 zile, medicamentul este administrat de două ori pe zi, cu un interval de 12 ore în aceeași doză.

Cursul tratamentului este de 3-7 zile. În legătură cu o posibilă reacție dureroasă, vitele nu trebuie administrate într-un singur loc, porcii și caii mai mult de 10 ml de medicament, purceii și câinii mai mult de 5 ml.

Când sunt utilizate în doze recomandate, de regulă nu sunt observate reacții adverse și complicații.

Contraindicaţii Contraindicații pentru utilizarea Ditrim este hipersensibilitatea la sulfadimezină și trimetoprim. Ditrim nu trebuie utilizat la femele gravide și la animale cu boli ale ficatului, rinichilor și organelor hematopoietice.
Precauţii Sacrificarea animalelor pentru carne este permisă nu mai devreme de 28 de zile de la ultima utilizare a Dietrim. Carnea de animale ucisă forțat înainte de expirarea perioadei specificate poate fi folosită ca hrană pentru animalele cu blană.

Laptele de animale lactate este permis să fie utilizat în scopuri alimentare în termen de 5 zile de la ultima injecție a medicamentului. Laptele obținut în perioada de tratament și în termen de 5 zile de la ultima injecție a medicamentului poate fi utilizat după fierberea în hrana animalelor.

Prezentare Ditrim este eliberat în ambalaje de 20, 50 și 100 ml în sticle de sticlă închise ermetic.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii, după deschiderea pachetului – nu mai mult de 28 de zile.
Ditrim

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON