dironet_spot-on_4

Dironet Spot-on pentru motănaşi

Utilizați Dironet spot-on pentru câini și pisici adulți, pui și pisoi de peste 2 luni pentru a trata și preveni nematodoza intestinală, cestodiasis, entomoză, otoacariasis, mango sarcoptic, notoedroză și demodicoză.

Descriere produs

Specie Motănaşi.
Compoziţie În funcție de modificare, 1 ml de medicament conține ca ingrediente active: Dironet spot-on pentru câini – 85 mg praziquantel și 20 mg ivermectin, Dironet spot-on pentru pisici – 85 mg praziquantel și 5 mg ivermectin, Precum și excipienți.
Indicaţii Utilizați Dironet spot-on pentru câini și pisici adulți, pui și pisoi de peste 2 luni pentru a trata și preveni nematodoza intestinală, cestodiasis, entomoză, otoacariasis, mango sarcoptic, notoedroză și demodicoză.
Doze şi mod de administrare Aplicare spot-on pe piele intactă uscată.
Înainte de a administra cipul de închidere a picăturii, împrăștiați părul animalului și aplicați medicamentul pe piele de-a lungul coloanei vertebrale, în afara lingurii (în zona gâtului de lângă craniu sau între scapule).
Animale mari: aplicați conținutul de picături în 3-4 puncte pe piele.
Doză terapeutică minimă pentru animalele adulte: 0,2 ml / kg greutate corporală. Doză terapeutică minimă pentru pui și pisici: 0,1 ml / kg greutate corporală. Selectați volumul adecvat de picături sau combinația lor și administrați medicamentul în dozele listate în funcție de tipul, vârsta și greutatea corporală a animalului.

Tipul și greutatea corporală a animalului

Doza

Pisoi de peste 2 luni

<1 kg

3 pipete

>1 kg

5 pipete

Tratați un animal cu o singură doză pentru a ucide purici, suge păduchi și păduchi. Tratați lunar (în timpul întregului sezon de activitate a insectelor) pentru a preveni reinviazarea.

Aplicați o singură doză pe piele pentru a trata o otoacariasis. Dacă este cazul, repetați cursul de tratament într-o lună. Se recomandă curățarea meatusului acustic de exudat și de scurgere în timpul tratamentului. În cazul complicațiilor prin otită, administrați medicamente antimicrobiene și antiinflamatorii.

Tratamentul canelului sarcoptic canin și demodicoză și nodeedroza felină: de 2-4 ori, la distanță de 10-14 zile până la dublu rezultat negativ al testelor acarologice. Prevenție: administrare lunară. Tratamentul combinat cu medicamente etiotropice, patogenetice și simptomatice este recomandat în conformitate cu inserțiile de pe ambalaj.

Administrați medicamentul într-o singură doză (pentru tratament) sau trimestrial (pentru prevenție) pentru a decongestiona animalele cu nematodoză și cestodiază ale tractului gastro-intestinal.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului.
Nu utilizați Dironet spot-on la pui și pisoii cu vârsta sub 2 luni, animale gestante, care alăptează, contagioase și recuperate.
Datorită sensibilității crescute a ciobanilor Collie, Bobtail și Shetland la ivermectin, procesează aceste pui sub controlul medicului veterinar.
 Precauţii Nu se aplică pe piele umedă (deteriorată) sau se spală un animal în termen de 4 zile de la prelucrarea medicamentului. Nu utilizați concomitent cu alte medicamente antiparazitare.

Reacții adverse și complicațiile nu sunt observate în cazul administrării conform prospectului. Datorită sensibilității individuale crescute, sunt rareori posibile lacrimare, salivare în exces, tremurături musculară, vărsături sau semne de iritare a pielii la locul de aplicare. În aceste cazuri, opriți administrarea medicamentului și spălați-l cu apă și săpun sau șampon.

Prezentare Dironet spot-on pentru câini, pisici, pui și pisoi este distribuit în 0,5 ml și 1 ml picurători polimerici ambalați în cutii de carton (3-4 bucăți).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-30 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Dironet Spot-on pentru motănaşi

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON