dirofen-suspenziya-shchenki

Dirofen suspensie pentru căței

Suspensia de Dirofen 20 se administrează pisicilor, puii și pisicilor adulți de la vârsta de 3 săptămâni, dihorilor și rozătoarelor ornamentale (hamsteri, cobai, șobolani) de la vârsta de 3 până la 4 săptămâni, suspensiei Dyrofen 60 la câinii adulți, pentru prevenirea și tratamentul în cazul de nematozi.

Descriere produs

Specie Câini.
Compoziţie Medicamentul este produs în două doze: Suspensie Dirofen 20 (pentru pisici adulte, pisoi, pui, dihori și rozătoare ornamentale) și Suspensie Dirofen 60 (pentru câinii adulți) conținând 1 pirolite pamoat 15 Mg și 45 mg și praziquantel 5 mg și 15 Mg, precum și substanțe auxiliare: ulei de dovleac, tween-80, aspasvit C 200, benzoat de sodiu, Na-carboximetil celuloză, apă purificată.
Indicaţii Suspensia Dirofen 20 se administrează pisicilor, puii și pisicilor adulți de la vârsta de 3 săptămâni, dihorilor și rozătoarelor ornamentale (hamsteri, cobai, șobolani) de la vârsta de 3 până la 4 săptămâni, suspensie Dyrofen 60 la câini adulți, în scopuri preventive și curative Nematodele (toxocaroza, toxaxaridoza, uncinoria, trichocephalus, hookworm), cestodoza (tenidoză, dipilidioză, echinococcoză, difilobotriază, mezocestidoză) și invazii mixte de nematode-cestode.
Doze şi mod de administrare Suspensiile Dirofen 20 și 60 sunt aplicate animalelor în mod individual, o dată, în timpul dimineții, alimentând cu o cantitate mică de hrană sau injectate forțat pe rădăcina limbii cu un dozator de seringi în următoarele doze:
Câini adulți – 1 ml suspensie de Dirofen 60 pentru 3 kg de greutate animală;
Pisici adulte, catelusi, pisoi, dihori si rozatoare decorative – 1 ml de suspensie Dirofen 20 pe 1 kg de greutate animala.
Nu este necesară dieta premeditată a foamei și folosirea laxativelor.
Cu un grad ridicat de invazie, se recomandă repetarea deplasării după 10 zile.
În scopul preventiv, deparazitarea se efectuează o dată la fiecare 3 luni și înainte de fiecare vaccinare.
Contraindicaţii Sensibilitatea individuală crescută la componentele medicamentului.
Precauţii Nu.
Prezentare Preparatul este produs în pachete de 5, 6, 7, 10, 15 și 30 ml în sticle de polimer, ambalate individual în pachete de carton complete cu instrucțiuni de utilizare.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Dirofen suspensie pentru căței

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON