dirofenplyuskotyataishchenki

Dirofen Plus pastile căței – pisoi

Dirofen Plus este prescris pentru pisici și câini de la vârsta de 3 săptămâni, cu scop preventiv și curativ pentru nematode (toxocaroză, toxascaridoză, uninorianoză, trichocefaloză, boala viermelă), cestodoza (tenidoză, dipilidioză, echinococcoză, difilobotriază, mezocestidoză) Cestode invazii ale tractului gastro-intestinal.

Descriere produs

Specie Câini, pisici.
Compoziţie Ca ingrediente active în 1 comprimat: Dirofen Plus pentru pisici și căței conține: febantel – 15 mg, praziquantel – 5 mg, pirameli pamoat – 15 mg și adjuvanți lactoizi – 29,60 mg, stearat de calciu – 1,2 mg, aerosil – 3,60 mg, celuloză microcristalină până la 120 mg; Dirofen Plus pentru pisici și câini de rase mici și mijlocii conține: febantel – 75 mg, praziquantel – 25 mg, piramel pamoat – 75 mg și substanțe auxiliare: lactoză – 9 mg, stearat de calciu – 2 mg, aerosil – 1 Mg, celuloză microcristalină până la 200 mg; Dirofen Plus pentru câini de rase mari conține: febantel – 300 mg, praziquantel – 100 mg, pirameli pamoat – 300 mg și substanțe auxiliare: lactoză – 100 mg, stearat de calciu – 10 mg, aerosil – 5 mg, talc – 30 mg, microcristalină Celuloză Până la 1000 mg.
Indicaţii Dirofen Plus este prescris pentru pisici și câini de la vârsta de 3 săptămâni, cu scop preventiv și curativ pentru nematode (toxocaroză, toxascaridoză, uninorianoză, trichocefaloză, boala viermelă), cestodoza (tenidoză, dipilidioză, echinococcoză, difilobotriază, mezocestidoză) Cestode invazii ale tractului gastro-intestinal.
Doze şi mod de administrare Dirofen Plus se folosește individual pentru animale, în timpul dimineții, hrănind cu o cantitate mică de alimente (într-o bucată de cârnați, carne, carne tocată, porridge). Nu este necesară dieta premeditată a foamei și folosirea laxativelor.

În scopul preventiv, deparazitarea se efectuează o dată, trimestrial și, de asemenea, înainte de fiecare vaccinare.

În scopuri medicale, precum și pentru prevenirea animalelor de grup (îngrădite) (pepiniere, adăposturi, vivariu), tratamentul se efectuează: pentru nematode – de două ori cu un interval de 14 zile; Cu cestodiasis și invazii asociative nematode-cestode – de două ori cu un interval de 14 zile o dată pe zi timp de 3 zile consecutive în următoarele doze:

Dirofen Plus pentru pisoi și catelus – 1 comprimat pe 1 kg de greutate animală;

Dirofen Plus pentru pisici și câini de rase mici și medii – 1 comprimat pe 5 kg de greutate animală;

Dirofen Plus pentru câini de rase mari – 1 comprimat pentru 20 kg de greutate animală.

Contraindicaţii Sensibilitatea individuală crescută la componentele medicamentului.
Precauţii Nu.
Prezentare Medicamentul este produs în trei doze: Dirofen Plus pentru pisici și pui (120 mg comprimate), Dirofen Plus pentru pisici și câini de rase mici și medii (200 mg comprimate) și Dirofen Plus pentru câini de rase mari (1000 mg comprimate).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Dirofen Plus pastile căței – pisoi

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON