6de62f72dd590a1a79150b36bb5dfe7f

Vaccin Dipentavac

Vaccinul Dipentavac se utilizează pentru imunizarea câinilor sănătoși din punct de vedere clinic împotriva rabiei, a ciumei carnivore, a enteritei cu parvovirus, a hepatitei, a adenovirusului și a leptospirozei.

Descriere produs

Specie Câini.
Compoziţie – component uscat – un preparat împotriva rabiei și a ciumei carnivore (Divak); – în prezența sa este o masă amorfă, omogenă, de culoare galben-roz;
– componentă lichidă – un medicament împotriva enteritei parvovirusului, infecțios
Hepatita, adenovirusul și leptospiroza (Pentavac), care este o suspensie omogenă, după sedimentare, este separată într-un supernatant roz transparent și un precipitat slab deschis, care se rupe ușor când este agitat într-o suspensie omogenă.

Componente uscate – „Divaс” este fabricat din tulpina „Rokborn” și inactivată cu raze UV de virus rabie, tulpina „Vnukovo-32” liofilizată cu adaos de amestecuri de stabilizator de gelatină și sucroză 4% din total.
Componenta lichidă „Pentavaс” produsă din tulpina parvovirus Canine „D-1”, adenovirus canin de tulpină secundară LT și serogrupuri Leptospira Icterohaemorrhagiae (tulpina „VGNKI-2”) și Canicola (tulpina „VGNKI-W” , Formalin inactivat (la o concentrație de 0,3%) suplimentat cu adjuvant ca gel de hidroxid de aluminiu 3% (la 10%). Efectul inhibitor al formaldehidei reziduale asupra virusului ciumei vii este absent.

Indicaţii Pentru imunizarea activă a puilor de găina din prima zi de viaţă împotriva Bronşitei Infecţioase.
Doze şi mod de administrare Acele și seringile sunt sterilizate prin fierbere sau sunt folosite seringi sterile de unică folosință. Locul injectării nu este tratat. Se utilizează un ac steril pentru fiecare animal. Imediat înainte de utilizare, componenta uscată a vaccinului este dizolvată într-un volum de preparat lichid corespunzător numărului de doze. Amestecul este agitat până la dizolvarea completă și formarea unei suspensii omogene. Medicamentul trebuie utilizat nu mai târziu de 30 de minute după deschiderea flaconului sau a fiolei. Vaccinul este injectat subcutanat în zona scapulei sau intramuscular de la suprafața interioară a coapsei la câini cântărind până la 5 kg – 1,2 ml fiecare și cântărind mai mult de 5 kg – 2,2 ml. Câinii de câine sunt recomandați pentru a fi vaccinați de la vârsta de 60 de zile. Vaccinarea primară se efectuează de două ori cu un interval de 3 săptămâni. Revaccinați animalele în aceeași doză după schimbarea dinților, apoi – o dată pe an. Doza de vaccin a vaccinului după amestecarea componentelor este de 2,2 ml pentru câinii care cântăresc mai mult de 5 kg.
Contraindicaţii Animale bolnave și slăbite.
Precauţii Nu utilizați un medicament care are impurități străine, fisuri în fiole (flacoane), modificări ale consistenței și culorii, lipsa etichetei (marcare) și, de asemenea, neutilizate imediat după dizolvare timp de 30 de minute.
Prezentare Ambalate în fiole de 2,2 ml (1 doză) sau în flacoane de 2,2 ml și respectiv 4,4 ml (1 și 2 doze).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.
Valabilitate 18 luni de la data producerii.
Vaccin Dipentavac

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON