full_depo_promone_1

Depo promone

Prevenirea estrului în cazul câinilor și pisicilor femele care sunt contraindicate pentru răsturnare, miel sau osteo-histerectomie din cauza unui risc pentru viață sau a unei așternuturi nedorite. Injecțiile se produc numai în a doua jumătate a perioadei dintre estrus.

Descriere produs

Specie Câini, pisici.
Compoziţie Acetat de medroxiprogesteron 50 mg.
Indicaţii Prevenirea estrului în cazul câinilor și pisicilor femele care sunt contraindicate pentru răsturnare, miel sau osteo-histerectomie din cauza unui risc pentru viață sau a unei așternuturi nedorite. Injecțiile se produc numai în a doua jumătate a perioadei dintre estrus.
Doze şi mod de administrare Prevenirea estrului – 1 ml (50mg medroxiprogesteron acetat), administrat pe cale subcutanată în timpul anestrului. cu repetare după un interval de 6 luni, administrat într-un loc ferit privirilor datorită posibilităţii modificării culorii părului, subţierii pielii, etc. Se va administra doar sub formă de injecţii aseptice.

La căţele, perioada recomandată pentru administrarea produsului pentru prevenirea estrului este de 3-5 luni după estru. Se recomandă ca perioada din ciclu estral să fie determinată fie prin anamneza animalului sau/şi prin executarea unui frotiu vaginal înainte de administrarea produsului.

La animalele la care prevenţia estrului este dorită pe o perioadă mai mare de timp, repetarea injecţiilor subcutanate trebuie să se realizeze la intervalele recomandate. Omiterea readminstrării produsului poate determina reapariţia estrului după o perioadă variabilă de timp.

Contraindicaţii Depopromone nu este aplicată la femele înainte de primul estrus și în timpul sarcinii, la un animal care a suferit o boală a sistemului genito-urinar, cu descărcare vaginală prelungită sau neobișnuită, dacă o perioadă obișnuită de estru este tulburată, o sarcină falsă sau o falsă anterioară Sarcina, cu o tumoră de sân (stimulată în cadrul expunerii la progestații), cu alte patologii ale sistemelor endocrine sau reproductive.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalate într-o cutie de carton conținând 1 fl. 5 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Depo promone

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON