dana-ultra-dlya-koshek-do-4-kg

Dana 2 ultra pentru pisici

Dana Ultra este folosită de câini și pisici de la vârsta de 10 săptămâni pentru tratamentul și prevenirea entomozei cauzate de purici, păduchi, căpuşi; Acarozele cauzate de acarienii sarcomatoizi și ixodid.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Soluție pentru uz extern. Dana Ultra în 1 ml conține ca ingrediente active: fipronil – 100 mg, tiametoxam – 50 mg și piriproxifen – 50 mg, precum și substanțe auxiliare: dimetilsulfoxid, tween-80, alcool izopropilic, polivinilpirolidonă, parfum D-limonen și polietilenglicol-400.
Indicaţii Dana Ultra este folosită de câini și pisici de la vârsta de 10 săptămâni pentru tratamentul și prevenirea entomozei cauzate de purici, păduchi, căpuşi; Acarozele cauzate de acarienii sarcomatoizi și ixodid.
Doze şi mod de administrare Dana Ultra este aplicat extern prin aplicarea „spot-on” pe piele în locuri care nu sunt accesibile animalelor (spatele dintre lamele de umăr sau regiunea gâtului la baza craniului) la dozele indicate în tabel. La prelucrarea animalelor mari (mai mult de 20 kg), conținutul pipetă este aplicat pe piele în 3-4 locuri. Nu aplicați produsul pe piele umedă și / sau deteriorată, faceți baie în apă și spălați cu detergent timp de 48 de ore după tratament. Evitați păstrarea animalului în lumina directă a soarelui timp de 24 de ore după tratament.

Specia și masa animalului,

kg

Doza de medicament pe animal pentru un tratament (ml)
Dana Ultra Neo,

ml

Numărul de pipete și volumul nominal al pipetă
Câini adulți și cățeluși 
până la 5 kg 0,4 ml 1 pipetă de 0,4 ml
de la 5 kg la 10 kg 0,8 ml 1 pipetă de 0,8 ml
de la 10 kg la 20 kg 1,6 ml 1 pipetă de 1,6 ml
peste 20 kg * 3,2 ml 1 pipetă de 3,2 ml
Pisici adulte și pisoi
până la 4kg 0,32 ml 1 pipetă la 0,32 ml
mai mult de 4 kg 0,64 ml 1 pipetă de 0,64 ml

 

* Câini care cântăresc mai mult de 40 kg doze de medicament este de 4,8 ml, care se obține prin combinarea a 2 pipete în volum de 1,6 și 3,2 ml.

Tratamentul repetat al animalelor în timpul sezonului cu cea mai mare activitate de insecte și acarieni ixodide se efectuează în funcție de indicații, dar nu mai des decât o dată pe lună.

Pentru a preveni reinfestarea de purici, animalele sunt înlocuite cu așternut sau tratate cu un agent insecticid aprobat, în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

Pentru a distruge căpușele ixodide pe corpul animalului, se aplică un medicament în cantitate de 1 până la 2 picături la acarianul și locul de atașare a acestuia pe piele. Dacă, în 20-30 de minute, acarianul nu dispare spontan, acesta este scos cu grijă din corp și distrus.
Efectul acaricidal al medicamentului se manifestă după 12 până la 24 de ore, luând în considerare acest lucru, tratamentul trebuie efectuat cu cel puțin 24 de ore înainte de mersul pe care animalul îl așteaptă în locurile în care pot să apară căpușe (parcuri, pădure).
Pentru tratamentul otodectozei, medicamentul este instilat în fiecare ureche pentru 4 până la 6 picături. Pentru o distribuție uniformă a medicamentului, auriculul este pliat pe jumătate și ușor masat de baza acestuia. Restul preparatului din pipetă (în funcție de greutatea animalului) se aplică pe piele între lame (tratament unic). Atunci când otodectomia complică otita, sunt prescrise medicamente antimicrobiene și antiinflamatoare. Dacă este necesar, după 10 – 12 zile, se continuă cursul tratamentului.

Contraindicaţii Sensibilitatea individuală crescută la componentele medicamentului.
Precauţii Femelele gravide și care alăptează, precum și puii și pisoii mai mici de 10 săptămâni nu sunt supuși unui tratament.
Prezentare Preambalat cu 0,32; 0,64; 0,4; 0,8; 1,6 ml și 3,2 ml în pipete metal-polimerice ambalate individual într-un blister de polimer transparent, pe două fețe, cu cleme de fixare completate cu instrucțiuni de utilizare.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Dana 2 ultra pentru pisici

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON