Krem-Burenka

Crema „Burionca”

Pentru lubrifierea ugerilor animalelor pentru prevenirea și tratarea uscăciunii, fisurilor, abraziunilor, eroziunilor și altor boli.

Descriere produs

Specie Bovine, cabaline, porcine…
Compoziţie Crema este o masă omogenă sub formă de pastă de la alb la gri deschis, un miros specific. Compoziția medicamentului include ulei mineral, parafină, ceresină, monostearat de glicerină, propilen glicol, vivapur 101, acid citric, bronopol, apă purificată.
Indicaţii Pentru lubrifierea ugerilor pentru prevenirea și tratarea uscăciunii, fisurilor, abraziunilor, eroziunilor și altor boli.
Doze şi mod de administrare Crema este folosită înainte și după mulgerea mecanică și manuală. 1 – 2 g cremă aplicată pe fiecare mamelon al ugerului și ușor triturată. Crema este netoxică, nu are efect iritant, utilizarea cremei nu schimbă indicatorii de calitate a laptelui.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Crema este ambalată într-o cutie de polietilenă pentru 250 și 500 g.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 1 an de la data producerii.
Crema „Burionca”

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON