Kostochka

„Costocica” în asortiment

  •   Formule îmbunătățite.
  •   Gamă largă de stimulatori biologici naturali, inclusiv laminaria, acidul amber, drojdia de bere, stimulatorul antiseptic Dorogov.
  •   Fabricat din materii prime naturale ecologice clar.

Descriere produs

Specie Cîini.
Compoziţie Suplimentul de alimentare cu vitamine minerale Kostochka (care conține proporția fiziologică de calciu, fosfor, vitamine, microelemente și substanțe biologic active) este utilizat pentru prevenirea afectării vitaminelor și oferă un efect benefic puternic asupra întregului organism animal. În ciuda proporției optime de „material constructiv” (calciu, fosfor, potasiu, zinc, fier, magneziu, cupru, mangan și cobalt), Kostochka conține stimulatori biologici naturali, inclusiv laminaria, acidul amber, drojdia de bere, stimulator.
Indicaţii 1. „Oase cu drojdie de bere”

Conține calciu, fosfor, vitaminele D3, B1, B2, B5, B6, B12, proteine, biotină, acid folic, aminoacizi (alanină, arginină, cistină, glicină, triptofan, tirozină, metionină, , Valină). Adaosul pentru hrană normalizează procesele metabolice din organism, previne bolile pielii, promovează creșterea lâii și îmbunătățirea structurii sale.

Recomandări pentru utilizare.

Rădăcini rătăcite și care alăptează; Cățeluși; Animale care suferă de boli de piele; Câini de rase cu păr lung.

2. Kostochka Laminaria conține calciu, fosfor, microelemente, vitamine C, D3, В1, В2, В6, PP, iod, sulf, argent, carotenoide, fosfolipide, clorofile, glicolipide, porine și mai mult de 15 aminoacizi. Suplimentul de hrană are proprietăți de promovare a creșterii, normalizează procesele metabolice și activitatea sistemului digestiv, îmbunătățește hematogeneza, crește rezistența organismului total, asigură creșterea părului și intensifică colorarea acestuia.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE
Animale cu insuficiență vitaminică; Câini în condiții nepotrivite mediului, stres; pui; Gravide și care alăptează.

3. În ciuda calciului, a fosforului, a 6 substanțe minerale, a proteinelor, a aminoacizilor, a complexului de vitamina B și a vitaminei D3, Kostochka Immunovit conține elixirul vieții (stimulatorul antiseptic Dorogov). Ea are un puternic efect benefic asupra sistemelor nervoase, imunitare și endocrine, promovează activitatea motorie gastrointestinală, îmbunătățește procesele digestive și disponibilitatea nutrienților. Suplimentul de hrană favorizează regenerarea epidermică, schimbul de proteine și nuclei și îmbunătățește trofismul tisular.
Aceasta provoacă activarea imunodefensiunii și accelerează recuperarea bolnavilor de animale.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE
Cățeluși; Femeile însărcinate și care alăptează; Animalele slabe; Câini cu tulburări metabolice.

4. Kostochka Amber Acid conține calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, cupru, mangan, fier, vitamina D3 și acidul amber. Acidul amber promovează sistemul nervos, îmbunătățește activitatea rinichilor, intestinului și a mușchilor cardiace, asigură un efect antiinflamator, antistres și antitoxic și crește eficiența medicamentului. Acest supliment de hrană promovează recrearea animalelor bolnave, recuperate, vechi și slăbiți.
RECOMANDĂRI DE UTILIZARE
Animale cu încărcătură fizică și psihologică sporită; După boli grave; În perioada puerperală; În rezistența la boală slăbită.

5. Kostochka Vitamina conține nu numai calciu, fosfor și microelemente, ci vitamine complexe vitale (А, D3, Е). Suplimentul de hrană are proprietăți semnificative de promovare a creșterii, normalizează procesele metabolice, sporește rezistența sistemului osos și infecția caninului, promovează creșterea fertilității și livrarea de pui sănătoși.
RECOMANDĂRI DE UTILIZARE
Cățeluși; Femeile însărcinate și care alăptează; Câinii de toate vârstele atunci când nu se utilizează cantități totale de hrană mixte (uscate sau conservate).

6. Multivitaminele Kostochka conțin calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, cupru, mangan, fier, vitaminele А, D3, В1, В2, В3, В6, В12, Е). Eficace în hipovitaminoză și avitaminoză sinceră. Suplimentul de hrană are un efect benefic asupra organismului animal în bolile sistemului nervos, cardiovascular și digestiv, tulburări ale funcției de reproducere, rezistență scăzută la boli, precum și în timpul sarcinii și alăptării.

Doze şi mod de administrare Femele gravide și care alăptează; Perioadă de stabilire; Prevenirea și tratamentul hipovitaminozelor; În insuficiența vitaminei în raport; În tulburări metabolice; Prevenirea și tratamentul rahitismului catelus.

În fiecare zi, folosiți Kostochka în timpul mâncării de dimineață cu o cantitate mică de hrană în următoarele doze.

Greutatea și starea fiziologică

Doza zilnică de supliment alimentar (tabletă de 2 g) (buc)

Cățeluși și câini <5 kg

0.5

Câini 5-10 kg

1-1.5

Câini 10-20 kg și mai mult

1.5-2

Femeile gravide și care alăptează

2-4

Contraindicaţii Nu.
 Precauţii Nu.
Prezentare Tablete (100 de comprimate în cutie).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
 Valabilitate 3 ani de la data producerii.

 

„Costocica” în asortiment

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON