Koliflox_or_2

Coliflox oral

Coliflox oral se indică cu scop curativ şi curativ-preventiv păsărilor domestice în caz de colibacterioză, salmoneloză, boli respiratorii cronice,streptococoză, enterită necrotizantă, hemofiloză, micoplasmoză, infecţii mixte şi secundare în boli virale, purceilor în caz de colibacterioză şi enterite bacteriene, agenţii patogeni a cărora sunt sensibili la enrofloxacină şi colistină.

Descriere produs

Specie Păsări, porcine.
Compoziţie 100 ml conțin enrofloxacină – 10 g și sulfat de colistină – 100.000.000 UI ca ingrediente active.
Combinația de enrofloxacină și sulfat de colistină are un efect sinergic, oferind activitate antimicrobiană cu spectru larg împotriva microorganismelor gram-pozitive și gram-negative.
Indicaţii Coliflox oral se indică cu scop curativ şi curativ-preventiv păsărilor domestice în caz de colibacterioză, salmoneloză, boli respiratorii cronice,streptococoză, enterită necrotizantă, hemofiloză, micoplasmoză, infecţii mixte şi secundare în boli virale, purceilor în caz de colibacterioză şi enterite bacteriene, agenţii patogeni a cărora sunt sensibili la enrofloxacină şi colistină.
Doze şi mod de administrare Pui de carne, păsări de reproducție, înlocuirea găinilor și a curcilor: se administrează prin creșterea în doză zilnică de 0,5 ml la 1 l de apă potabilă în 3-5 zile; salmoneloză, infecții combinate și boli cronice – 1 ml la 1 l de apă timp de cel puțin 5 zile. Doar apa cu medicamentul este lăsată să fie consumată în timpul tratamentului. Purcei: se administrează prin creșterea cu apă potabilă (1: 1), doza zilnică este de 0,3 ml / kg de greutate corporală, o dată pe zi, în 2-3 zile.
Contraindicaţii Nu este recomandat să se folosească la găini ouătoare și înlocuitori de găini cu 2 săptămâni  înainte de începerea ouălor (din cauza acumulării de enrofloxacină în ouă). Nu folosiți la purcei <20 kg și la animale cu boli renale și hepatice, precum și în combinație cu levomicetină, macrolide, tetracicline, teofilină, polieter ionofori, antiinflamatoare nesteroidiene și suplimente de magneziu și calciu.
Precauţii Sacrificarea păsărilor pentru consum uman se permite nu mai devreme decît  peste 11 zile, a purceilor, nu mai devreme decît peste 14 zile de la ultima administrare. Carcasele obţinute pînă la expirarea termenului limită, se dau în hrana animalelor de blană.
Prezentare Carnea de pasăre și purcei sunt autorizate să fie sacrificate pentru carne în 11 și, respectiv, 14 zile, după ultima administrare de medicamente. Carnea animalelor sacrificate în mod obligatoriu primite înainte de încheierea perioadei menționate poate fi utilizată pentru a hrăni animale sau a fi reelaborate în rezervor.
Condiţii de depozitare A se păstra Coliflox oral în ambalajul închis a producătorului, la loc uscat ferit de raze solare directe, aparte de produse alimentare şi furaje, la T+50C+250C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Coliflox oral

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON