img_3740

Coliflox oral

Coliflox oral se indică cu scop curativ şi curativ-preventiv păsărilor domestice în caz de colibacterioză, salmoneloză, boli respiratorii cronice,streptococoză, enterită necrotizantă, hemofiloză, micoplasmoză, infecţii mixte şi secundare în boli virale, purceilor în caz de colibacterioză şi enterite bacteriene, agenţii patogeni a cărora sunt sensibili la enrofloxacină şi colistină.

Descriere produs

Specie Păsări, porcine.
Compoziţie Preparatul Coliflox oral în 1 ml conţine în calitate de substanţe active: enrofloxacină – 100 mg, colistină sulfat – 1000000 UI şi adjuvanţi: metabisulfit sodic – 2 mg, acid lactic – 53 mg şi apă distilată – pînă la 1 ml.
Indicaţii Coliflox oral se indică cu scop curativ şi curativ-preventiv păsărilor domestice în caz de colibacterioză, salmoneloză, boli respiratorii cronice,streptococoză, enterită necrotizantă, hemofiloză, micoplasmoză, infecţii mixte şi secundare în boli virale, purceilor în caz de colibacterioză şi enterite bacteriene, agenţii patogeni a cărora sunt sensibili la enrofloxacină şi colistină.
Doze şi mod de administrare Coliflox oral se indică cu apa de băut, în grup, păsărilor de carne, păsărilor de prăsilă, tineretului de înlocuire şi curcilor în doză de 0,5 ml/1 l apă, timp de 3-5 zile; în caz de salmoneloză, infecţii mixte dar şi forme cronice 1,0 ml/1 l apă , timp de 5 zile.Pe toată durata tratamentului e important ca pasarea să primească numai apă cu preparat. Soluţia curativă se prepară zilnic, în volumul egal consumului zilnic.Purceilor Coliflox oral se administrează în doză de 0,3 ml/kg masă corp, în amestec cu apa ( în raport de 1:1), 1 dat pe zi , timp de 2-3 zile.
În cazuri grave dozajul poate fi majorat cu pînă la 0,5 ml/kg.
Contraindicaţii Contraindicaţii pentru administrarea preparatului Coliflox oral poate servi sensibilitatea individuală a animalului la componentele preparatului.Se interzice administrarea preparatului găinilor ouătoare şi tineretului de înlocuire cu cel puţin 2 săptămîni înainte de pontă, din cauza efctului cumulativ a enrofloxacinai în ouă, purceilor cu masa mai mică de 20 kg şi animalelor cu boli hepatice şi renale.
Precauţii Sacrificarea păsărilor pentru consum uman se permite nu mai devreme decît  peste 11 zile, a purceilor, nu mai devreme decît peste 14 zile de la ultima administrare. Carcasele obţinute pînă la expirarea termenului limită, se dau în hrana animalelor de blană.
Prezentare Preparatul se ambalează în sticle din polimer a cîte 1;2,5 şi 5 l cu capac swift off şi sigil sau flacoane de sticla de 5ml si 100ml.Fiecare sticlă se marcează cu indicii: unitatea producătoare şi adresa, denumirea, modul de administrare şi volumul preparatului, denumirea şi concentraţia substanţelor active, seria, valabilitatea, condiţiile de păstrare, indicii TU, N de înregistrare, informaţia despre conformitate, inscripţia „Uz veterinar” şi instrucţiunea pentru administrare.
Condiţii de depozitare A se păstra Coliflox oral în ambalajul închis a producătorului, la loc uscat ferit de raze solare directe, aparte de produse alimentare şi furaje, la T+50C+250C.
Valabilitate Valabilitatea preparatului cu respectarea condiţiilor de păstrare – 2 ani din data producerii.
Se interzice administrarea preparatului expirat.
Coliflox oral

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON