coliflox inj

Coliflox injectabil

Coliflox injectabil se indică viţeilor şi purceilor în tratamentul bolilor gastrointestinale, respiratorii și altele provocate de  bacterii  sau  micoplasme sensibile la enrofloxacină și colistin, inclusiv colibacterioză, salmoneloză și pasteureloză, porcilor adulți- tratamentul rinitei arofice, pneumoniei enzootice și sindromului   MMA.

Descriere produs

Specie Bovine, porcine.
Compoziţie
  • Coliflox injectabil – soluție injectabilă care în 1 ml conține în calitate de substanțe active: enrofloxacină – 50 mg/ml, colistin sulfat – 500000UI/ml și excipienți.
Indicaţii
  • Coliflox injectabil se indică viţeilor şi purceilor în tratamentul bolilor gastrointestinale, respiratorii și altele provocate de  bacterii  sau  micoplasme sensibile la enrofloxacină și colistin, inclusiv colibacterioză, salmoneloză și pasteureloză, porcilor adulți- tratamentul rinitei arofice, pneumoniei enzootice și sindromului  MMA.
Doze şi mod de administrare
  • Coliflox injectabil se administrează vițeilor subcutanat, purceilor i/muscular, în doză de 0,5 ml/10 kg masă corp, 1 dată pe zi, timp de 3-5 zile. Scroafelor, în tratamentul sindromului MMA-timp de 1-2 zile.
Contraindicaţii
  • Sensibilitate individuală sporită la componentele preparatului. A nu se administra animalelor cu patologii renale și a SNC însoțite de convulsii. Nu se indică concomitent cu antibioticele bacteriostatice(levomicetina, macrolidele și tetraciclinele), teofilina, antiinflamatoarele nesteroidiene. Este contraindicat scroafelor gestante și în lactație, prceilor și vițeilor nou-născuți.
Precauţii
  • Carne – 21 zile. Carcasele obținute înainte de expirarea termenului limită, se dau în hrana animalelor de blană.
Prezentare
  • Flacon din sticlă întunecată a câte 10 ml, 50 ml, 100 ml.
Condiţii de depozitare
  • A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5 – 25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Coliflox injectabil

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON